Pe 4 noiembrie, asociația Viitor Plus organizează un concurs de alergare format din 3 crosuri pe distanţe variabile prin care îşi propune să strângă fonduri pentru campania „Pădurea Copiilor”, parte a programului „Adoptă un copac”.
Editia din acest an a crosului va avea loc în Parcul Tineretului. Concursul include trei curse:

cursa lungă de 10 km. Taxa de participare care de fapt este o donaţie de 50 lei pentru cei care doresc tricou din bumbac și de 70 lei pentru cei care doresc un tricou tehnic.

cursa populară de 3 km. Taxa de participare constând într-o donaţie de 30 lei, iar alergătorii primesc tricou din bumbac.

cursa copiilor de 1 km. Taxa de participare reprezintă o donație de 3 kg de deșeuri de hârtie.

Sunt aşteptaţi să aducă maculatură şi cei mari care participă la primele 2 curse.

Înscrierea la oricare dintre curse se face prin completarea unui formular disponibil aici

Pentru ca înscrierea să fie finalizată, după completarea formularului sunteți rugați să faceți plata cursei pînă pe data de 1 noiembrie 2012, prin:

  1. Virament bancar în conturile de RON ale ViitorPlus: RO61RNCB 0085 0439 5170 0001 deschis la BCR – Agentia World Trade Center; sau RO68INGB 0000 9999 0238 0164 deschis la ING Bank – Sucursala București, cu mențiunea “Înscriere Crosul Pădurii cursa…..”.
  2. Online pe site-ul ViitorPlus – AICI cu mențiunea “Înscriere Crosul Pădurii cursa …..”.
  3. La sediul asociației ViitorPlus: Str. Ion Nistor, nr. 2, ap. 01, sector 3, Bucureşti (în spatele Palatului Şuţu)

DETALII DESPRE TRASEUL DE ALERGARE

Cursa 10 km – plecare de la intrarea în Parcul Tineretului, dinspre Liceul Șincai – aleea principală până la lac – se coboară spre lac prin dreapta – se înconjoară lacul de 3 ori și se intră pe aleea bretea din dreapta podului înapoi spre aleea principală – finish la punctul de start de la intrarea în parc, de unde s-a dat startul.
Cursa 3 km – același traseu, alergat însă doar o singură dată.
Cursa 1 km – startul este la intrarea Parcul Tineretului, dinspre Liceul Șincai – aleea principală până la podul de peste lac – întoarcere până la intrarea in parc pentru finish.

Eu voi fi acolo şi voi alerga la cursa de 10 km. Tu? Ce faci duminică, pe 4 noiembrie?

decathlon.ro

Vlad Robert M. Lutic

Blogger, scriitor, jurnalist.

2 comentarii

Sa alergam cu Veverix · 31 mai 2013 la 11:24 AM

[…] trecut, la inceputul lunii noiembrie ma pregateam sa alerg pentru padurea copilului meu la a 4-a editie a Crosului Padurii. Din pacate, din motive pe care nu le mai reiau acum, nu am […]

» Alergarea, incotro? · 12 noiembrie 2012 la 3:33 PM

[…] următoare am avut puseuri de febră de până al 40°. Şi când mă pregăteam să particip la Crosul Pădurii, sâmbătă seară a murit tatăl meu. Şi până astăzi nu am mai alergat. Voi ieşi din nou, în […]

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Lutyk.ro is using WP-Gravatar