În urmă cu aproape un an postam pe Instagram imaginea asta despre gardul de la Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti cu comentariul aferent.

De supărare, în octombrie 2020 cei de la UTCB s-au apucat să taie copacii de lângă gard. Unii dintre ei, săracii, nu afectau cu nimic gardul dar tot au fost tăiaţi:

La jumătatea lunii noiembrie au dărâmat gardul vechi şi în decembrie s-au apucat să facă unul nou. L-au terminat luna trecută. Lăsând la o parte că puteau să renunţe la gard pentru a mima transparenţa, mă aşteptam cel puţin să continue cu modelul existent pe Lacul Tei. Dar, nu. Cei de la Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti au făcut un gard, zici că e de la puşcărie. Mai lipseşte sârma ghimpată. În plus acel gard o să devină cât de curând suport pentru graffiti şi anunţuri cu „forăm puţuri”, „vând …”, „cumpăr …” etc. Căci doar e în staţia de autobuz şi e vad comercial.

Şi asta nu e tot. au în curte o coşmelie care fiind construită mai recent nu au putut să o tencuiască la exterior din cauză că era lipită de gardul vechi. Logic era să cheme un „meseriaş” care să rezolve problema: tencuială, glet, lavabil de exeterior. Dar ce credeţi că fac tovarăşii ingineri constructori? Construiesc noul gard lăsând baraca la roşu!
Acum dau zor să arunce nişte bănci vechi şi rupte ca să elibereze nişte săli, semn că vor mai urma şi alte năzbâtii inginereşti!


Vlad Robert M. Lutic

Blogger, scriitor, jurnalist.

0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Lutyk.ro is using WP-Gravatar