Asociatia ViitorPlus si Carpatbike au lansat campania de promovare a mersului pe bicicleta “Fiecare kilometru conteaza”. Aceasta este dedicata angajatilor din companii, institutii si organizatii.
Asa cum spun chiar organizatorii, „„ONmotion – Fiecare kilometru conteaza” isi propune sa contribuie la crearea unei comunitati fizice, conectate insa si virtual, a celor care aleg sa foloseasca bicicleta in toate formele sale (pe aleile din parc, pe sosea, pe poteci de munte, in competitii, ca mijloc de transport in oras si de ce nu poate si pe bicicleta stationara) si sa prezinte avantajele si beneficiile ciclismului prin evidentierea unor indicatori ecologici realizati atat de fiecare participant, cat si de toata organizatia implicata in program. In cadrul acestui program, toți participanții vor aduna kilometri in perioada de desfășurare a campaniei, urmând ca la final unii dintre ei precum si companiile pe care le reprezintă sa fie premiati”.
Campania se desfasoara la nivelul intregii tari si se adreseaza companiilor, institutiilor sau organizatiilor care vor sa isi incurajeze angajatii sa aiba un stil de viata activ si prietenos cu mediul. Campaniei are loc intre 15 martie si 31 octombrie 2013.
Participantii se bucura direct de beneficiile acestei campanii. Cei inscrisi primesc un kit de participare compus din ciclocomputer si tricoul campaniei, la care se adauga premii si promotii de la sponsori. Cei care vor parcurge in cadrul campaniei un numar de minim 200 km vor participa automat la o tombola, iar alte diverse categorii de participanti vor primi premii de la sponsori.
Angajaţii de la Libra Bank, Ensight Management Consulting, Provident Financial şi Amway participă deja la campanie şi 6 magazine de biciclete (Moş Ion Roată, BikeXpert, Biciclop, Cyclopedia, La vita e Velo, Emmeduesport) oferă reduceri participanţilor.

Pentru informatii suplimetare si inscrieri intrati pe site-ul campaniei: onmotion.ro

biciclop.eu%20

Vlad Robert M. Lutic

Blogger, scriitor, jurnalist.

1 comentariu

Old Town Race - cum fu - Vlad Robert Lutic · 8 mai 2021 la 3:37 PM

[…] 7’/km. In general mi-a iesit. In primele 3 ture. In ultima tura (a patra) m-am molesit. La km 8 am scos 7’15” iar la 9 – 7′ pe km.Pe ultimii 1500m fiind insotit de Omu […]

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Lutyk.ro is using WP-Gravatar