mine

Bugetar, căsătorit cu 1 copil, iubesc muntele şi muzica folk, îmi plac motocicletele şi câinii husky. După ce am mers mai mulţi ani pe munte în “tinereţe” a urmat o perioadă de aproape 15 ani în care am vegetat pe canapea. Devenisem sedentarul perfect cu respiraţie greoaie şi gabarit depăşit care obosea foarte tare dacă alerga 5 metri după autobuz. În 2012 mi-am pus în cap să termin un maraton şi am reuşit să fac asta pe 06.10.2013. Am terminat mai multe competiţii sportive iar acum lucrez la îmbunătăţirea rezultatelor.
Dar despre mine, mai bine să vorbească alţii. De bine sau de rău contează mai puţin atât timp cât o fac în faţă (adică aici) şi nu pe la spate aşa cum se obişnuieşte în România.

blog şi blogărit

Am făcut acest blog în urmă cu proximativ 3 ani (28 mai 2009 – prima postare) pentru a scăpa de întrebările repetate ale lui cdmitroi pe ce blog scriu eu şi de ce nu îmi fac un blog. Aveam (şi am în continuare) un blog pentru caietele cu cântece adunate pe munte dar care am vrut să rămână ca atare. Aici scriu de toate, cu greşeli gramaticale sau de altă natură. De ce scriu cu greşeli? Pentru că scriu direct fără a reciti ce-am scris şi din această cuză mai mănânc litere, cratime,virgule etc. sau dacă sunt sătul mai pun şi în plus. Aici găsiţi părerile mele despre una sau alta, fără a avea pretenţia că am mereu dreptate, muzica placută auzului meu şi din când în când dacă mă loveşte inspiraţia câte un vers. Sunt şi vor fi zile în care nu o să lansez nici măcar un post la fel de bine cum în alte zile voi băga câte 2-3 într-o singură zi.

Cum spuneam acest blog nu se plictiseşte deoarece nu e singur:
Caiet de cantece
Traductions de littérature roumaine par Jeanne LUTIC

Facebook Comments

11 comentarii

Marian VelicaNo Gravatar · 13/07/2010 la 4:43 PM

Despre VLAD LUTIC ? Numai si numai de bine ! Deoarece mi-a fost coleg si sef de promotie, pot sa spun cate ceva despre el. Pe langa inteligenta nativa, acesta este posesorul unui spirit intreprinzator, responsabil, inovator, voluntar si solidar. Este tanar si sper sa aiba aspiratii pe masura capacitatilor sale.

RodicaNo Gravatar · 17/07/2010 la 8:42 AM

Vlad? Ce aş putea să spun în câteva cuvinte care să te caracterizeze…
Ne cunoaştem de puţin timp, dar pot afirma cu certitudine – o mână întinsă oricând, oricui şi în orice împrejurare. Sunt onorată!

LutykNo Gravatar · 19/07/2010 la 10:13 AM

Multumesc frumos pentru aprecieri

Blog Mai Bun (Blogger Profesionist)No Gravatar · 01/09/2011 la 2:55 PM

blogul cu cantecele adunate pe munte… va fi vazut vreodata si de ochii nostri? cred ca ar fi interesant, pentru cei pasionati de munte.

  LutykNo Gravatar · 01/09/2011 la 2:59 PM

  Bine ai venit la mine pe blog. Cantecele adunate de pe munte le gasesti partial aici: http://versuri.blogspot.com/. Nu sunt toate, mai am o gramada, dar cu timpul stau cam prost.

Blog Mai Bun (Blogger Profesionist)No Gravatar · 01/09/2011 la 3:24 PM

Frumos!
Si mai interesant ar fi daca ai pune si audio… poate chiar inregistrari autentice de pe munte.

  LutykNo Gravatar · 01/09/2011 la 3:29 PM

  Stiu ca asa ar fi frumos dar nu am inregistrari.

CatlinNo Gravatar · 20/10/2011 la 3:09 AM

Bine ai venit la mine pe blog. Cantecele adunate de pe munte le gasesti partial aici: http://versuri.blogspot.com/. Nu sunt toate, mai am o gramada, dar cu timpul stau cam prost.
+1

cefacinweekendNo Gravatar · 22/01/2013 la 11:02 AM

Daca esti fan running, in fiecare sambata, incepand cu ora 9:00, in parcul Herastrau, poti alerga cu cei de la Nike Running Club 😉 http://www.facebook.com/nikerunningromania
Intalnirea are loc la statuia de la intrarea Charles de Gaulle.

  LutykNo Gravatar · 22/01/2013 la 11:17 AM

  Multumesc de informatie.
  Stiu de aceste alergari in grup. Am mai alergat cu ei prin toamna, dar acum pe timpul iernii prefer sa alerg in Parcul Floreasca deoarece aici imi pot termina alergarea in scara blocului. La primavara probabil ca voi reincepe sa alerg cu ei. Sau cu altii. Sunt mai multe alergari in grup in Herastrau: Traiesc Sanatos, Ro Club Maraton si altii.

Sub-domenii | Elucubratii · 23/07/2010 la 10:49 AM

[…] Despre … […]

Ai ceva de comentat? Atunci, ce mai astepti?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Lutyk is using WP-Gravatar

%d blogeri au apreciat: