Haiganu. Furie oarbă de Marian Coman

Haiganu. Furie oarbă. de Marian Coman este al doilea volum al seriei Haiganu. Despre primul volum am scris deja aici.  

Haiganu. Furie oarbă. de Marian Coman sau povestea lui Ochilă

Autorul foloseşte în continuare elemente din mitologia traco-dacă şi din folclorul popular pe care le transformă în ceva cu totul nou. Romanul te va purta pe tărâmuri populate de magi şi de fiinţe groteşti, de zei şi de vampiri într-o luptă continuă pentru salvarea copilăriei şi a lumii întregi. Autorul recunoaşte că pentru creionarea lui Haiganu a plecat de la Ochilă, însă nu e singurul personaj din basmul lui Creangă care se regăseşte aici.

Deocamdată nu am să vă spun mai multe despre această carte, deoarece nu vreau să vă stric plăcerea lecturii. Voi reveni însă după apariţia ultimului volum.

Goodreads şi alte mărunţişuri

Mi-am menţinut nota acordată la primul volum şi anume cinci stele Goodreads. Ilustraţiile realizate de graficianul Andrei Moldovan pentru cele două volume au un rol important în aprecierea cărţilor.

Abia aştept să apară şi volumul trei şi ultimul al trilogiei: Tristeţea zeilor! Dar când o să fie asta doar Marian Coman poate spune!

Apărută în 2017 la editura HAC!BD, cartea mai e disponibilă doar pe următoarele trei site-uri: Cărtureşti, eMAG şi SuperErou.

Dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să îi dai un LIKE și să-l distribui pe reţelele sociale. De asemenea pentru a vedea și următoarele mele postări apreciază pagina de Facebook sau abonează-te la notificări. Mulțumesc!

libris.roVlad Robert M. Lutic

Blogger, scriitor, jurnalist.

0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Lutyk.ro is using WP-Gravatar