Haiganu - Fluviul șoaptelor de Marian ComanAm tot citit pe net despre seria Haiganu: Fluviul șoaptelor și Furie oarbă de Marian Coman și uite că a venit momentul să citesc primul volum. Am primit volumul II ca urmare a concursului-leapșă despre care am scris aici. În consecinţă am comandat şi volumul I ca să iau povestea de la capăt. Faptul că livrarea comenzii de pe site-ul SuperErou.ro a durat aproape o lună a fost compensat de faptul că a venit cu autograful autorului.

Despre Haiganu. Fluviul șoaptelor. de Marian Coman

Ca o primă impresie, este mult peste seria Vrăjitorul (The Witcher) de Andrzej Sapkowski.

Zourazi este un copil de vrăjitor care se trage din oamenii în sângele cărora au scuipat zeii. Însă este doar un orfan de nouă ani care trăiește alături de alți copii ai nimănui în casa căpcăunului Dekibalos, care se folosește de armata sa de orfani pentru furtișaguri mărunte.

Zourazi va reuși să evadeze la finalul iernii și, cu ajutorul lui Haiganu va schimba lumea pentru totdeauna. Haiganu este unul dintre zeii din vechime, un zeu osândit să trăiască printre oameni şi să le asculte toate gândurile.

Romanul spune povestea lui Ochilă, prietenul lui Harap-Alb, care a fost cu secole în urmă Haiganu, Zeul Osândit. Vă mai aduceţi aminte de cerbul cu privirea ucigătoare pe care fiul lui Verde Împărat va trebui să-l ucidă la porunca spânului? Ei bine, atât cerbul cât şi spânul apar şi ei în acest roman.

elefant.ro

Goodreads și alte mărunțișuri

Cartea Haiganu. Fluviul șoaptelor de Marian Coman primește fără rezerve cinci stele pe platforma Goodreads. Haiganu. Fluviul șoaptelor. de Marian Coman este una dintre puţinele cărţi pentru care am acordat punctajul maxim. Prin urmare, vă recomand cu drag cartea și seria, indiferent dacă v-a plăcut sau nu Povestea lui Harap-Alb. Veți avea ocazia să vedeți și cealaltă latură a istoriei personajelor, cea în care nu doar fiul de împărat este protagonistul.

Cartea a apărut în 2015 la editura HAC!BD şi mai este de vânzare doar la eMAG şi pe site-ul SuperErou. Dacă nu mă înșel e site-ul editurii. Nu ar strica o nouă ediție.

Dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să îi dai un LIKE și să-l distribui pe reţelele sociale. De asemenea pentru a vedea și următoarele mele postări apreciază pagina de Facebook sau abonează-te la notificări. Mulțumesc!

libris.ro

Vlad Robert M. Lutic

Blogger, scriitor, jurnalist.

0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Lutyk.ro is using WP-Gravatar