Concurs Goodreads
Concurs Goodreads

Vă era dor de un concurs? De data aceasta, concursul se adresează celor care au cont pe platforma Goodreads.

Concurs Goodreads – cerințe

Cerințele sunt numai două și sunt extrem de simple:

  1. să dați follow paginii de autor de pe platforma Goodreads: https://www.goodreads.com/author/show/19902634.Vlad_Lutic
  2. să adăugați cartea În căutarea familiei pierdute pe lista cărților de citit: https://www.goodreads.com/book/show/50358763-in-cautarea-familiei-pierdute

Premiul constă în cartea În căutarea familiei pierdute cu autograf. Cele două condiții de mai sus sunt cumulative. Pot participa doar cei care au o adresă de livrare în România. Taxele poștale (colet în România) sunt incluse în premiu. Nu trimit în afara țării. Ultima zi de participare este: 3 iulie 2021.

Întrucât la precedentul concurs am avut surpriza ca premiul să rămână nerevendicat (câștigătoarea nu răspunde la comentarii sau la e-mail) mă văd nevoit să introduc o nouă regulă. Dacă în termen de 15 zile de la anunțarea câștigătorului nu primesc adresa de livrare a premiului, tragerea la sorți se anulează, iar câștigătorul inițial își pierde premiul și dreptul de participare. Voi face o nouă extragere doar cu participanții rămași.

Tragerea la sorți se face cu ajutorul random.org. Voi anunța câștigătorul în data de 04.07.2021 printr-un comentariu lăsat aici. În consecință vă recomand să vă abonați la comentariile acestui articol pentru a rămâne la curent în privința câștigătorului.
Mult succes tuturor!

În căutarea familiei pierdute

Dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să îi dai un LIKE și să-l distribui pe reţelele sociale. De asemenea pentru a vedea și următoarele mele postări apreciază pagina de Facebook sau abonează-te la notificări. Mulțumesc!

libris.ro

Vlad Robert M. Lutic

Blogger, scriitor, jurnalist.

1 comentariu

Vlad LuticNo Gravatar · 4 iulie 2021 la 11:06 PM

Câștigătoarea acestui concurs este Ligia B.

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Lutyk.ro is using WP-Gravatar