Cautarea de Wilbur SmithCăutarea de Wilbur Smith este al patrulea volum din saga Egiptul antic.

Întors după 7 ani din călătoriile sale inițiatice, Taita constată că Nilul a secat și Egiptul este într-o situație dezastruoasă. Aflând de întoarcerea fostului său tutore, faraonul Nefer Seti trimite după el și îl însărcinează cu rezolvarea acestei probleme.

Căutarea de Wilbur Smith, roman de dragoste și aventuri

Zvonurile spun că vinovată pentru relele din Egipt este o vrăjitoare pe nume Eos. Aceasta se autoproclamă zeiță și chiar trimite prozeliți care să îi convingă pe egipteni să renunțe la zeii noi în favoarea noii și unicei zeițe. În fruntea a 100 de oameni, Taita pleacă să descopere vizuina acestei femei și să încerce să o oprească.

Pentru a duce la bun sfârșit această misiune drumul lor merge adânc în interiorul continentului african, încercând să descopere izvoarele Nilului. După ce înaintează cu greu prin terenurile necunoscute pierzând o mare parte din oameni și din cai, ajung în ținutul Jarri, unde domnea Eos. Dar cum decurg evenimentele, dacă personajele vor reuși să își ducă la capăt misiunea și ce surprize a mai pregătit autorul pentru acest volum puteți afla doar lecturând Căutarea de Wilbur Smith.

Taita caută o înțelepciune pe care n-o putem înțelege. Întreaga sa viață a fost o imensă căutare.

Meren

Goodreads și alte mărunțișuri

Chiar dacă nu este la fel de captivant ca precedentele volume, merită totuşi patru stele pe Goodreads.

Cartea mai este de vânzare doar la următorul magazin on-line: Librăria Boema

Dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să îi dai un LIKE și să-l distribui pe reţelele sociale. De asemenea pentru a vedea și următoarele mele postări apreciază pagina de Facebook sau abonează-te la notificări. Mulțumesc!

libris.ro

Vlad Robert M. Lutic

Blogger, scriitor, jurnalist.

0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Lutyk.ro is using WP-Gravatar