Nu îmi aduc aminte cu ce mă spălam, sau mai bine zis cu ce mă spălau părinții, în copilărie. Am totuși în ochi o sticlă de plastic semitransparent, mat, cu un lichid verde în el. Cred că era șampon de urzică. Apoi, în adolescență, am descoperit săpunul de casă. Cu el mă spălam pe cap și pe tot corpul. Oricum nu am obiceiul de a mă spăla pe cap separat, la chiuvetă. La mine e o singură operațiune, de sus până jos.

În urmă cu aproximativ 15 ani, mătușa care furniza familiei săpun de casă a murit. Am încercat acest produs din diverse alte surse dar nu am fost satisfăcut. De fiecare dată aveam senzația că îmi ardea pielea capului. După mai multe încercări cu diverse produse de gen m-am oprit la săpunul Protex și șamponul Head&Shoulders, fără a mă limita însă la acestea. Folosesc orice șampon sau săpun/gel de duș am la dispoziție. Nu fac mofturi. Doar cu gelul de duș nu prea mă împac căci oricât m-aș clăti am senzația că îmi rămâne gel pe piele.

Despre Head & Shoulders 2 în 1 pentru bărbați

Head & Shoulders 2 în 1 – pentru bărbați

După câțiva ani în care am uitat de existența BUZZstore, am aplicat luna trecută la o campanie de testare pentru noul Head & Shoulders 2 în 1 conceput special pentru bărbați. Ca și în cadrul campaniei Tellur, am fost printre cei 100 selecționați pentru a încerca acest produs.

Am primit pachetul cu câteva zile înainte de Paști, așa că am avut timp să probez noul Head & Shoulders 2 în 1 pentru bărbați de câteva ori. În ultima vreme am constatat că părul devine gras foarte repede. Acum, cu acest șampon parcă nu se mai îngrașă atât de repede, dar cred că e încă prea devreme să mă pronunț. Dar mai întâi iată ce spun materialele promoţionale:

BĂRBAŢII AU NEVOIE DE SOLUŢII EFICIENTE PENTRU ÎNGRIJIREA PERSONALĂ

Ştiai că… până la 40% dintre bărbaţi folosesc gel de duş pe păr şi pe corp pentru a economisi timpul petrecut la duş?

Studiile arată că 40% dintre bărbați folosesc gel de duș pe păr și pe corp pentru a economisi timpul petrecut la duș și din conveniență, pentru a reduce numărul produselor necesare, mai ales când sunt implicați în activități sportive sau simt presiunea timpului. Puțini știu, însă, că multe geluri de duș nu sunt concepute cu suficienți agenți de hidratare și curățare sau cu ingrediente active anti-mătreață; rezultă astfel un păr uscat și fragil, alături de eventuale probleme ale scalpului. Head & Shoulders 2-in-1 Gel de duș & Șampon este dur cu mătreața și blând cu pielea, fiind o soluție optimă pentru igiena masculină din cap până în picioare.”

Impresia mea

La capitolul gel de duș, din păcate, senzația de piele alunecoasă, plină de săpun neclătit, persistă. Nu atât de tare ca la alte geluri de duș, dar este prezentă. Sunt mulțumit însă de produs ca șampon. Curăță bine și nu necesită o mare cantitate de șampon pentru a rămâne cu părul curat. Produsul pe care l-am primit este Sensitive (cu aloe vera) adică pentru piele sensibilă. Noile produse sunt deja disponibile pe eMAG și când voi termina produsul primit spre testare voi încerca și celelalte 2 variante: Deep cleansing (cu cărbune şi mentă) şi Sport (cu esență de santal) și voi reveni cu comentarii.

Dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să îi dai un LIKE și să-l distribui pe reţelele sociale. De asemenea pentru a vedea și următoarele mele postări apreciază pagina de Facebook sau abonează-te prin email. Mulțumesc!

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]
Comentează cu Facebook

Vlad Robert Lutic

Blogger, scriitor, jurnalist.

0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Lutyk.ro is using WP-Gravatar

%d blogeri au apreciat: