Impresii de călătorie: Pensiunea Omega

Am fost la mare şi am ales pensiunea Omega pentru că avea piscină. A fost OK şi cel mai mulţumit de locaţia aleasă a fost băieţelul meu, care ar fi stat toata ziua în apă.

Pensiunea Omega

Am găsit aceasta locaţie pe booking.com unde e prezentată ca PENSIUNE. Iar localizarea ei este în Năvodari, cartierul Mamaia Nord sau Mamaia Sat, nu sunt sigur, dar în orice caz în localitatea Năvodari.

E aproape de plajă, noi cu copilul după noi, nu făceam mai mult de 5 min. până la plajă. Drumul până acolo trece prin Camping S.

Camera şi patul destul de mici, dar având în vedere că nu te duci la mare să stai în cameră, a fost ok. Camera, curată, era dotată cu aer condiţionat, baie şi minibar. Ca minusuri aş mai nota lipsa unor etajere în baie şi minifrigiderul extrem de mic. Dacă vrei să bagi în el o sticlă de suc de 2 litri nu are loc.

perfect-tour.ro/%20Perfect%20Tour

Micul dejun a fost şi el OK fără însă a fi spectaculos. Dacă stăteai mai multe zile, cum am stat noi remarcai că meniul bufetului de dimineaţă din ziua 1 se repeta în ziua 3 şi cel din ziua 2 era acelaşi cu cel din ziua 4 şi tot aşa. Dar oricum a fost suficient de bogat: ouă, crenvurşti, mezel, brânză, caşcaval, gem etc.

Piscina era şi ea curată, dotată cu sezlonguri pe margine. Singurul inconvenient că după lăsarea întunericului nu mai aveam voie să facem baie in piscină. Aaa, şi să nu uit, spaţiul fiind destul de mic în jurul piscinei nu aveai voie să sari în piscină ca să nu stropeşti pe cei din jur. O chestie de bun simţ până la urmă.

Articolul a fost publicat prima dată pe amfostacolo.ro în data de 28.05.2012!

inbagaj.ro/

Vlad Robert M. Lutic

Blogger, scriitor, jurnalist.

0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Lutyk.ro is using WP-Gravatar