Nu făceam un post separat pentru această campanie dacă era vorba doar de reduceri. Însă această serie de evenimente organizată de Asociația 7 ARTE cu sprijinul Ambasadei Suediei la București presupune pe lângă reducerile pentru anumite cărți și întâlniri ale copiilor cu câteva scriitoare și personajele lor.

Luna fetelor din cărțile pentru copii te provoacă la lectură, te îmbie să sărbătorești primăvara în compania bună a scriitoarelor contemporane și a personajelor speciale feminine din cărțile pentru copii și adolescenți. Asociația 7 ARTE, care organizează anual seria de evenimente în luna martie, ne îndeamnă în felul următor: „cunoscând și analizând arhetipuri feminine la care ajungi prin lectură, te afli într-o zonă care poate fi un punct de plecare pentru evoluția ta personală, pentru raportarea ta la lume. Sună complicat, dar este simplu ca bună ziua, tu continuă să citești!”

Te invităm nu doar să citești, ci și să adresezi întrebările tale pline de curiozitate și imaginație autoarelor în cadrul evenimentelor online care au loc în fiecare vineri și sâmbătă din luna martie, de la ora 11:00, evenimente transmise pe paginile de Facebook ale librăriilor Cărturești și SmARTkid. La întâlnirile cu scriitoarele Lavinia Braniște, Ioana Nicolae, Alexandra Rusu, Simona Antonescu, Ioana Bâldea-Constantinescu și personajele lor preferate sunt invitați copii cu vârste între 6 și 12 ani.

Așadar, până și 31 martie, îți punem la dispoziție o selecție specială de cărți care au ca personaje centrale numai domnișoare îndrăznețe, creative, sensibile și stăruitoare. Campania cu până la 20% reducere este valabilă exclusiv pe carturesti.ro până pe 31 martie, în limita stocului disponibil. #cartediem tuturor cititoarelor, mici și mari

carturesti.ro%20

Vlad Robert M. Lutic

Blogger, scriitor, jurnalist.

0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Lutyk.ro is using WP-Gravatar