Centrul Medical de Diagnostic, Tratament Ambulator si Medicina Preventiva sau pe scurt CMDTAMP, ca multe alte instituții de stat, are o problemă cu digitalizarea. După foarte mulți ani în care pentru a face un cont on-line era nevoie să lași cererea scrisă la secretariatul policlinicii unde să fie aprobată de director au început să se apropie și ei de era noastră. Nu mai e nevoie de cerere. Totul se rezolvă la „evidența pacienților” unde îți eliberează credențialele pe loc. Dar tot trebuie să faci un drum până acolo.

CMDTAMP

Și uite că a venit pandemia. Toți se dau de ceasul morții să rezolve problemele on-line pentru a evita drumurile inutile și contactul. Ce credeți că fac deștepții de la policlinică? Suspendă programările on-line!

Stimati pacienti, avand in situatia existenta la nivelul tarii noastre cauzata de catre virusul COVID-19, toate programarile online sunt din acest moment suspendate.

Fiind o policlinică de stat, sub aripa Academiei Române, centrala telefonică este o glumă proastă. Dacă nu ai noroc cu carul poți suna și câteva ore în continuu fără să prinzi linie liberă. Așa că singurul mod viabil de a face programări este de a merge acolo, să completezi formulare cu pixuri pe care nu le dezinfectează nimeni și să te cerți cu unii care nu vor să respecte distanțarea fizică.

SĂNĂTATE!

Sură foto: republica.ro

drmax.ro/%20

Vlad Robert M. Lutic

Blogger, scriitor, jurnalist.

0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Lutyk.ro is using WP-Gravatar