Nu am pretenția că pot explica la fel de bine ca referenții de la Lyoness Business Info, însă, nici nu am nevoie. Şi asta deoarece „oferta” Lyoness vorbeşte de la sine. Despre ce e vorba? Ei, bine, cardul primit de la Lyoness, la recomandarea tatălui meu, îmi dă bani înapoi la fiecare cumpărătură realizată într-unul din magazinele partenere Lyoness. Despre sisteme de fidelizare cu steluțe, puncte și alte acareturi sunt sigur că o mare parte dintre cititorii acestui articol au mai auzit. Însă, sunt la fel de convins că doar puțini dintre voi au auzit de sistemul de fidelizare prin cashback oferit de Lyoness la nivel global și încă și mai puțini au testat cum stă treaba. Cele scrise de mine aici nu înlocuiesc informaţiile oficiale de pe site sau de la Business Info.

Practic, nu pierzi nimic. Îți faci un cont GRATUIT la Lyoness, direct pe site sau de preferat prin cineva care deja e înscris în sistem și primești un card. Dacă te înscri direct pe site îl printezi din biroul personal (și după ce faci cumpărături de 860ron îl primești pe cel albastru prin poștă) iar dacă ești înscris de cineva îl primești direct. Cu acest card, în momentul în care îţi faci cumpărăturile la unul din magazinele partenere, un anumit procent din banii dați pe cumpărături ți se întorc în contul tău Lyoness, cont din care vei putea să-ți retragi banii în contul tău bancar în momentul în care aduni minim 43 lei. Nu ai nimic de pierdut, ba din contră, doar de câștigat. Nu e greu ca la casă, când plătești să arăţi şi cardul de Lyoness!
Toate informațiile pe care le dorești despre activitatea ta în sistemul Lyoness le găsești în biroul tău virtual. În plus, după fiecare cumpărătură primeşti un SMS de înregistrare a acesteia în sistem iar în fiecare marţi primeşti alt SMS cu plăţile efectuate de Lyoness către tine.

Clienții își recuperează o parte din sumele cheltuite la cumpărături, Lyoness primește 1% din rulaj iar printr-un parteneriat cu Lyoness, magazinul îşi face reclamă atrăgând clienţi noi şi îşi fidelizează clienții existenţi. Este deja clasicul win-win-win adică toată lumea are de câștigat!
Altă chestie interesantă este faptul că aşa cum eu sunt în reţeaua tatălui meu şi eu îmi pot dezvolta propria rețea. Ce câştig? De fiecare dată când fac câte o cumpărătură, utilizând cardul Lyoness, cel care m-a înscris primește și el un bonus DIRECT doar pentru că mă are în echipa lui. De asemenea, va primi un bonus INDIRECT și dacă mâine eu decid să-mi aduc sora în sistemul Lyoness. Și bonusurile de recomandare se opresc aici pentru că în Lyoness se dau bonusuri doar până la al doilea nivel. Cu cât am mai mulți oameni înscriși de mine în Lyoness, cu atât primesc mai multe bonusuri în contul personal. Mai multe detalii despre procente, bonusuri şi celelalte avantaje găsiți direct pe site-ul Lyoness sau le aflați dacă vă duceți la prezentările organizate în orașul vostru, unde, cineva vă va explica pas cu pas care-i toată treaba.
Există patru moduri de a utiliza Lyoness:
Prima metodă e chiar utilizarea cardului albastru. De fiecare dată când cumperi ceva de la unul din magazinele partenere prezinți cardul iar cumărătura se înregistrează în sistem. În acest caz îţi vei primi banii înapoi în momentul în care comerciantul plăteşte către Lyoness discountul negociat.
A doua metodă, este cea a bonurilor valorice originale pe care le poți comanda direct din contul tău online Lyoness. Aceste bonuri valorice sunt emise de comerciant (Profi, OMV, Lukoil, Petrom, Takko etc.) şi nu de către Lyoness. În această situaţie primeşti banii înapoi instantaneu. Dacă nu vrei să baţi drumul în fiecare lună până la sediul Lyoness sau la unul dintre partenerii care le comercializează poţi folosi programul Auto Cashback. Cu acest program ai la dispoziție în mod automat, lună de lună, bonurile valorice dorite şi astfel poți profita la maxim de avantajele Lyoness. Avantajele tale cu programul Auto-Cashback sunt: expedierea lunară a bonurilor valorice, modalitate de plată simplă şi sigură, administrare transparentă şi plăți constante în contul bancar.
A treia metodă este cea numită online shopping, de asemenea extrem de utilă și de ușor de folosit. Te conectezi la contul Lyoness, cauţi magazinele partenere care te interesează, le accesezi prin intermediul link-ului de pe site-ul Lyoness și faci cumpărături direct de acolo.
A patra este metoda mobile cashback E vorba de o aplicaţie gratuită pentru smartphone și tablete ce rulează pe platformele Aple și Android. Cu ajutorul acesteia se pot genera automat bonuri valorice care sunt scanate la casa de marcat din magazinul partener Lyoness direct de pe telefon sau tabletă. Cu ajutorul acestei aplicații pot fi identificași și comercianții parteneri din apropiere.
Lyoness deţine şi două fundaţii caritabile, Greenfinity Foundation şi Child & Family Foundation şi la fiecare cumpărătură făcută la unul din magazinele partenere de oriunde din lumea asta o mică parte se îndreaptă şi către acestea. Şi dacă vă întrebaţi de unde atâta bănet pentru a plăti membrii Lyoness, pentru a susţine şi fundaţiile caritabile şi pentru a asigura şi viitorul companiei Lyoness răspunsul e cât se poate de simplu. Banii vin de la comercianţi care plătesc pentru această reclamă şi pentru fidelizarea clienţilor.

O campanie BlogAwards.

Dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să îi dai un LIKE și să-l distribui pe reţelele sociale. De asemenea pentru a vedea și următoarele mele postări apreciază pagina de Facebook sau abonează-te la notificări. Mulțumesc!

cartepedia.ro
Comentează cu Facebook

Vlad Robert Lutic

Blogger, scriitor, jurnalist.

2 comentarii

plagiatorNo Gravatar · 18 noiembrie 2013 la 6:16 PM

nu ti se are ca articolul tau seamana izbitor cu articolul castigator din campania trecuta Lyoness?
http://octocat.org/2013/10/15/cum-am-devenit-membru-lyoness-si-de-ce-raman/

    LutykNo Gravatar · 18 noiembrie 2013 la 8:15 PM

    Aşa e. Seamănă. Dar nu răsare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Lutyk.ro is using WP-Gravatar

%d blogeri au apreciat: