Am descoperit recent un site foarte mişto. E vorba de BuzzStore, de unde, după ce te înscrii, primeşti gratuit diverse chestii. Cum adică să primeşti moca ceva? Cine în zilele noastre îţi mai dă ceva, chiar şi un capăt de aţă pe degeaba?
Ei fac contracte cu diferite firme şi ne dau nouă să testăm produsele pe care vor să le lanseze sau deja lansate dacă au nevoie de informaţii despre ele. De exemplu, ultima campanie a fost desfasurată împreună cu cei de la Isostar. Din păcate eu am descoperit chestia asta prea tarziu.
După ce îţi faci cont pe site, urmăreşti campaniile şi te înscrii la ele în măsura în care eşti tentat de produse. Dacă eşti selectat (în funcţie de profilul completat în cont), primeşti acasă pachetul cu produsele oferite spre testare, fără să plăteşti absolut nimic. Tot ce trebuie să faci este ca după ce le încerci să îţi spui părerea pe blogul personal şi/sau pe reţelele de socializare unde ai cont.
Mi se pare o idee super tare. Foloseşti nişte produse sau servicii noi, uneori înainte ca ele să fie comercializate, adică înaintea oricui altcuiva şi asta fără să scoţi nici un bănuţ din buzunar. Nici măcar pentru transport.
Pe site şi pe pagina de Facebook găsim participanţii la campaniile precedente, impresiile acestora despre ceea ce au testat şi multe alte informaţii.
Cum se zice prin popor, „dumnezeu îţi dă, dar nu îţi bagă şi în traistă”. Acum ai ocazia de a-ţi băga în traistă diverse chestii gratuite şi poţi face asta înregistrându-te pe BuzzStore.
Succes!
Voi cunoaşteţi alte site-uri de acest gen?


Vlad Robert M. Lutic

Blogger, scriitor, jurnalist.

3 comentarii

Razvan VladescuNo Gravatar · 20 septembrie 2013 la 1:46 PM

Testez să văd despre ce este vorba. Mulțam!

Head & Shoulders 2 în 1 – pentru bărbați - Lutyk · 6 mai 2021 la 3:50 PM

[…] câțiva ani în care am uitat de existența BUZZstore, am aplicat luna trecută la o campanie de testare pentru noul Head & Shoulders 2 în 1 conceput […]

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Lutyk.ro is using WP-Gravatar