532316_558406540871163_166944605_nSambata 29 iunie are loc la Mogosoaia un concurs de triatlon adica balaceala, bicicleala si alergatura.
Din ce vad pe site-ul lor sunt deja peste 300 de inscrisi.
Pentru cine este acest concurs? Pai cam pentru toata lumea care are o conditie fizica medie. Exista 2 tipuri de distante ce pot fi parcurse de concurenti: 1. varianta No STRESS cu traseul de 500 m inot, 20 km bicicleta si 5 km alergare, pentru incepatori si unde nu exista limita de timp pentru terminarea concursului. Ce bine! 2. varianta lunga (olimpica) cu 1,5 km inot, 40 km bicicleta si 10 km alergare, pentru profesionisti si pentru cei cu o conditie fizica mai buna. Aici cele 3 probe trebuie terminate in cel mult 4 ore si 30 de minute. Cei care cred ca nu pot parcurge toate probele isi pot face o echipa pentru stafeta la oricare din cele doua tipuri de distante.
Proba de inot are loc in lacul Mogosoaia, bicicleta pe un traseu care inconjoara acest lac si este si pe sosea si off-road iar alergarea se face pe aleile parcului Mogosoaia.
Inainte de a va inscrie si inca o data inainte de a participa cititi regulamentul. Il gasiti aici: http://nostresstriathlon.ro/bucuresti/pagini/regulament
Daca te tenteaza ideea de triatlon dar nu esti sigur daca faci fata asta e momentul sa incerci pentru a vedea apoi unde mai trebuie sa lucrezi. Daca ai deja experienta acest triatlon e o buna ocazie pentru un antrenament pentru alte triatloane unde ddistantele sunt mai lungi. Asa ca intra AICI si inscrie-te! Termenul limita pentru inscriere si plata este de 23 iunie.

sursa foto: pagina de FB a triatlonului

Facebook Comments

Vlad Robert Lutic

Blogger, scriitor, jurnalist.

2 comentarii

Am emotii. Si intrebari. Ce fac cu ele? | Elucubratii in pas de … alergare · 27/06/2013 la 4:17 PM

[…] sunt mai putin de 2 zile pana la startul primului meu triatlon si incep sa apara emotiile si […]

No Stress Triathlon – cum fu | Elucubratii in pas de … alergare · 30/06/2013 la 4:27 PM

[…] 29 iunie am fost la primul triatlon din viata mea. Daca in copilarie si adoslescenta traversam lacul Floreasca in joaca, in ultimii ani […]

Ai ceva de comentat? Atunci, ce mai aștepți?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Lutyk is using WP-Gravatar

%d blogeri au apreciat: