Marţi 31.07.2012 Din cauza căldurii de peste noapte îmi e din ce în ce mai greu să mă trezesc dimineaţa. Aşa că am alergat pe seară. Am avut noroc că a tras şi o ploaie cu puţin timp înainte de alergare aşa că a fost acceptabil. Cred că m-am grăbit să trec pe alte trasee care presupun şi denivelări (scări sau pante). Am alergat din nou în mijlocul parcului Floreasca, 6 ture de câte 0,5 km şi parcă a fost mai uşor. Chiar dacă au mai existat mici porţiuni unde am mers, am alergat cea mai mare parte a distanţei.
Miercuri 01.08.2012 Azi am alergat iar pe seară şi am făcut şi tura de 4 km cu care rămăsesem dator de duminică.
Vineri 03.08.2012 Chiar dacă am făcut o zi de pauză tot simt o uşoară febră musculară după ce am alergat 3 zile la rând 3-3-4 km. După o lungă perioadă iar am simţit că rămân fără aer. Nu ştiu dacă din cauza căldurii sau din alte motive. Ultima lungime de 3 km.
Duminică 05.08.2012 5 km. De acum înainte aceasta o să fie distanţa minimă de alergat. Am alergat ]n continuare seara. De fapt alergătura asta se poate spune că am făcut-o în 2 zile pentru că am început să alerg duminică şi am terminat luni. Cred că pe finalul acestei şedinţe de alergat am descoperit ceva ca să scap de durerea din dreapta dar mai bine SĂ NU MĂ GRĂBESC. O să vă spun săptămâna viitoare dacă chiar e de bine.

Şi ca de obicei la final rezultatele după încă o săptămână de sport:
kg: 109,4 (de la 110,4 săptămâna trecută şi 111,3 la început)
max. km alergaţi fără pauză: 2 (de la 2 km săptămâna trecută şi 0,5 la început) timpii îi găsiţi ca de obicei pe My ASICS

Notă: Chiar dacă îl public săptămânal, scriu în acest jurnal de alergătură în fiecare zi în care alerg.Din acest motiv e posibil ca unele formulări să pară ciudate din punct de vedere temporal.

sursă foto: mercurialramblings.blogspot.ro

decathlon.ro
Comentează cu Facebook

Vlad Robert Lutic

Blogger, scriitor, jurnalist.

1 comentariu

Jurnal de alergatura 10 | Elucubratii · 13 august 2012 la 11:10 AM

[…] săptămâna trecută […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Lutyk.ro is using WP-Gravatar

%d blogeri au apreciat: