Marţi 21.08.2012 Nu stiu exact cat am facut. Oricum mai mult am mers. M-am intalnit cu cineva care mergea pe repede inainte si cum deja nu mai puteam sa alerg am mers si eu alaturi de el. Dar am pierdut sirul numaratorii turelor de parc. Maine seara voi incerca sa alerg astfel incat sa fac 9.05 min/km chiar daca conform programului deja maine ar trebui sa incep sa alerg mai repede. Dar pana la cresterea vitezei ar trebui sa pot alerga la viteza minima si fara pauza macar 10 km.

Miercuri 22.08.2012 Doar 4 km din 8. Aproape de finalul celor 4 km am simtit o durere puternica in gamba dreapta, drept pentru care m-am oprit. Mergând până la finanlul celor 4 km durerea a trecut aproape de tot dar nu am vrut să mai coninui de frica unei accidentări.

Vineri 24.08.2012 La fel ca si miercuri, am alergat doar 4 km din 8, dar acum am continuat sa merg pana la finalul celor 8 km, cu unele perioade in care am alergat.

Duminică 26.08.2012 Sâmbătă am fost la Breaza şi nu am ratat ocazia de a face o mică plimbare până la Crucea de pe Gurga. Toate bune si frumoase, doar ca după aceasta plimbare de sâmbătă seară am avut o uşoară febră musculară. Şi nu ar fi fost o problemă dacă, poate şi din cauza alimentaţiei nepotrivite de peste week-end, aseară după nici 1,5 km de alergare nu ar fi apărut iar durerile abdominale. Sunt deja enervante aceste dureri. Imi era frică să nu am o apendicită sau altă minune de boală care să nu îmi permită să depun efort. Şi ca să mă conving dacă e aşa sau nu, aseară am făcut o probă: am mers până la finalul celor 12 km, adică încă 10,5 km în marş. În primii 2 km am scos cam 10 min/km. Apoi am scăzut până pe la 9 min şi pe final chiar sub acest timp. La alergarea de 1,5 km de la început am scos un timp de 9,25 min/km. Media celor 12 km a fost de 9,03 min/km. Nu au mai apărut durerile abdominale, nu am avut probleme ce respiraţia, doar pe finalul celor 12 ture de parc au început să apară crampele musculare la coapse şi şolduri. Bănuiesc că dacă era să fie ceva, o problemă medicală, care să mă împiedice să fac efort se manifesta şi pe parcursul acestui marş. Încep să cred că singura problemă care mă împiedică să termin aceste alergări conform programului e de fapt în căpăţâna mea. Dar despre asta cu altă ocaziune. Cert este că acum am o febră musculară destul de nasoală. Sper să-mi treacă până mâine seară când e programată următoarea alergare.

Şi ca de obicei la final rezultatele după încă o săptămână de sport:
kg: 108,5 (de la 109,7 săptămâna trecută şi 111,3 la început)
max. km alergaţi fără pauză: 4 (de la 3,5 km săptămâna trecută şi 0,5 la început) timpii îi găsiţi ca de obicei pe My ASICS

Notă: Chiar dacă îl public săptămânal, scriu în acest jurnal de alergătură în fiecare zi în care alerg sau a doua zi de dimineaţă. Din acest motiv e posibil ca unele formulări să pară ciudate din punct de vedere temporal.

sursă foto: runningbarefootisbad.com

decathlon.ro

Vlad Robert M. Lutic

Blogger, scriitor, jurnalist.

2 comentarii

» Jurnal de alergatura 13 · 3 septembrie 2012 la 9:47 AM

[…] 108,5 săptămâna trecută şi 111,3 la început) max. km alergaţi fără pauză: 4 (de la 4 km săptămâna trecută şi mai puţin de 500 m la început) timpii îi găsiţi ca de obicei pe My […]

» Autosabotaj? · 29 august 2012 la 4:01 PM

[…] Posted on 29/08/2012 by Lutyk Foto 1Aşa cum spuneam în ultimul jurnal de alergătură de până acum în ultima vreme am impresia că de fapt toate aceste dureri, cârcei, crampe, sau […]

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Lutyk.ro is using WP-Gravatar