Marţi 24.07.2012 Greu domn’le, greu. Am reuşit să alerg fără pauză 1,6 km. Apoi mers şi încă câteva alergări scurte.

Miercuri 25.07.2012 Înainte de alergarea din această dimineaţă mă gândeam că îmi e mai uşor să alerg în zilele de miercuri când nu am pauză în ziua anterioară. Deşi se spune că „pauzele lungi şi dese sunt cheia marilor succese” mie zilele astea de pauză păreau că nu prea îmi plac. Dar alergarea din această dimineaţă a vrut să contrazică această teorie a mea. Shit! Se pare că acel „zid” de care vorbesc alergătorii de cursă lungă la mine apare pe la 1-1,5 km + durerea de colon sau ce dracu o fi acolo de doare.

Vineri 27.07.2012 Am făcut câteva mici pauze de mers provocate de durerile musculare de data aceasta dar, am alergat cea mai mare parte a distanţei. (109)

Duminică 29.07.2012 Aveam de gând să alerg cei 4 km de astăzi pe seară în parcul Alexandru Ioan Cuza (fostul IOR) dar e exagerat de cald. Rămâne pe mâine dimineaţă. Dacă se va repeta traseul de anul trecut, în acest parc şi pe acelaşi traseu pe care am avut de gând să alerg astăzi o să fie şi maratonul de 1 decembrie. Acum aş fi făcut 1 tură de parc, dar atunci vor fi 10.

Luni 30.07.2012 Nasol. Durere de colon, dureri musculare, rămas fără aer. Am făcut doar 3 km din 4 şi ăia mai mult la pas decât alergat.

Şi ca de obicei la final rezultatele săptămânii trecute:
kg: 110,4 (de la 110,2 săptămâna trecută şi 111,3 la început)
max. km alergaţi fără pauză: 2 (de la 2 km săptămâna trecută şi 0,5 la început)
timpii îi găsiţi ca de obicei pe My ASICS

Notă: Chiar dacă îl public săptămânal, scriu în acest jurnal de alergătură în fiecare zi în care alerg.Din acest motiv e posibil ca unele formulări să pară ciudate din punct de vedere temporal.

sursă foto: scrigroup.com

decathlon.ro

Vlad Robert M. Lutic

Blogger, scriitor, jurnalist.

1 comentariu

Jurnal de alergătură 9 | Elucubratii · 6 august 2012 la 9:02 AM

[…] 110,4 săptămâna trecută şi 111,3 la început) max. km alergaţi fără pauză: 2 (de la 2 km săptămâna trecută şi 0,5 la început) timpii îi găsiţi ca de obicei pe My […]

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Lutyk.ro is using WP-Gravatar