Marţi 03.07.2012 Nu ştiu când, cum sau de ce, dar luni am constatat că programul de antrenament de pe My Asics a pornit iar de la 0. Cum nu am salvat vechiul program pe nicăieri mă văd obligat să îl respect pe cel nou.
Miercuri 04.07.2012 Parcă, încet-încet se acomodează şi respiraţia la efort.
Vineri 06.07.2012 Azi se face 1 lună de când m-am apucat de alergături. Cu tot cu fuga din acestă dimineaţă am la activ 44 de kilometri, dar pentru ca textul ăsta să nu devină prea lung am facut un post separat. E din ce în ce mai bine. Conform noului program duminica viitoare, pe 15 iulie, ar trebui să pot să alerg toţi cei 2 km şi sunt sigur că voi reuşi. O simt. Abia acum cred că sunt cu adevărat pregătit să încep acest program pentru maraton.
Duminică 08.07.2012 După ce ieri, am stat cca. 6 ore în picioare aşteptând să susţin dizertaţia iar pe seară am mai stat alte aprox. 4 ore prin Afi Palace, azi nu am reuşit să alerg mai mult de 5-600 de metri. La cum mă dureau picioarele aseară şi azi dimineaţă când m-am dat jos din pat ca să ies la alergare, credeam că nu voi fi în stare să alerg deloc. Aşă că această distanţă la care se mai adaugă alte câteva mici intervale de alergare mi se pare mulţumitoare.

Şi ca de obicei la final rezultatele săptămânii trecute:
kg: 111,1 (de la 110,4 săptămâna trecută şi 111,3 la început)
max. km alergaţi fără pauză: 1,2 (de la 1 km săptămâna trecută şi 0,5 la început)
timpii îi găsiţi ca de obicei pe My ASICS

Notă: Chiar dacă îl public săptămânal, scriu în acest jurnal de alergătură în fiecare zi în care alerg.Din acest motiv e posibil ca unele formulări să pară cudate din punct de vedere temporal.

sursa foto: altamedicina.com

Comentează cu Facebook

Vlad Robert Lutic

Blogger, scriitor, jurnalist.

1 comentariu

Jurnal de alergătură 6 | Elucubratii · 16/07/2012 la 9:34 AM

[…] 111,1 săptămâna trecută şi 111,3 la început) max. km alergaţi fără pauză: 2 (de la 1,2 km săptămâna trecută şi 0,5 la început) timpii îi găsiţi ca de obicei pe My […]

Ai ceva de comentat? Atunci, ce mai aștepți?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Lutyk is using WP-Gravatar

%d blogeri au apreciat: