Pe 11 august cică vine FC Barcelona la Bucureşti să se joace cu căţeii. Si am bilet la meci. YES! De foarte mulţi ani imi doresc să văd un meci cu Barça şi uite că în sfârşit reuşesc. Sigur ar fi fost mult mai frumos să văd meciul pe Nou Camp, dar deocamdată mă mulţumesc cu Arena Naţională din Bucureşti. Poate la toamnă cân voi merge la Barcelona voi vedea şi un meci. Rămâne de văzut care o să fie situaţia financiară la momentul respectiv. În mod sigur voi merge să văd stadionul.

Până atunci să revin la meciul de la Bucureşti cu maidanezii de la Dinamo. E nasol că fiind meci amical nu au rezervat un sector special pentru fanii FC Barcelona. Fiecare stă unde vrea. Sper să mai fie şi alţi fani Barcelona pe lângă mine, să nu fiu singur între javre.

Ştie cineva dacă pe stadion am voie cu aparat de fotografiat? Dacă tot mă duc la meci aş vrea să fac şi nişte poze dar nu am chef să mă trezesc că mă pune să las aparatul la intrare. Pe bilet scrie că nu am foie cu aparate profesionale, ceea ce nu e cazul. Problema e să nu considere aparatul de fotografiat obiect contondent. Cine a fost la meciuri pe arena naţională, se poate intra cu aparate foto? 

Tot el camp
és un clam
som la gent blaugrana
tant se val d’on venim
si del sud o del nord
ara estem d’acord, estem d’acord
una bandera ens agermana
blaugrana al vent,
un crit valent
tenim un nom,
el sap tothom
BARÇA ! BARÇA ! BARÇA !

Jugadors,
seguidors,
tots units fem força
son molts anys plens d’afanys
son molts gols que hem cridat
i s’ha demostrat, s’ha demostrat
que mai ningú no ens podrà tòrcer
blaugrana al vent,
un crit valent
tenïm un nom,
el sap tothom

BARÇA ! BARÇA ! BARÇA !

Versuri de la: http://www.versuri.ro/


Vlad Robert M. Lutic

Blogger, scriitor, jurnalist.

1 comentariu

» Barcelona · 17 octombrie 2012 la 12:00 PM

[…] pe Rambla şi o vizită în celebra piaţă Boqueria şi la Decathlon. Miercuri 03.10 Ca fan al FC Barcelona nu puteam să merg la ei în oraş şi să nu fac o vizită pe Nou Camp chiar dacă e foarte scump […]

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Lutyk.ro is using WP-Gravatar