Antonescu a ajuns preşedinte. Mai întâi de partid, acum de senat şi urmează cât de curând şi de ţară.

PNL este principalul partid de dreapta de pe scena politică.

Ponta şi PSD au ajuns la şefia guvernului punându-l pe Antonescu preşedinte, chiar dacă doar interimar, vor putea spune că şi-au ţinut cuvântul faţă de acesta şi PNL şi în cazul unor alegeri prezidenţiale anticipate să vină cu propriul candidat la funcţia supremă în stat. Cred că USL nu mai rezistă până la sfârşitul anului.

Blaga a ajuns şi el, chipurile, şef de partid.

PDL a ajuns în opoziţie cu câteva luni înainte de alegeri. Aici se simte el cel mai bine şi aici are discurs. PDL-ul nu ştie să se apere, ci doar să atace. A demonstrat acest lucru cât a fost la guvernare. Au încercat aproape 4 ani de zile să atace dând vina pe greau moştenire dar deja după câteva luni erau penibili. Cât au fost la putere nu au ştiut ce să zică iar acum în opoziţie muşcă din toţi chiar dacă acuză exact genul de acţiuni pe care le făceau şi ei până acum 2 luni. Cred că ăsta şi e unul din motivele pentru care USL se grăbeşte cu referendumul pentru demiterea preşedintelui: le e frică să nu redevină credibili portocalii.

Traian Băsescu se reîntoarce la popor, chiar dacă după opinia mea ar fi preferat ca acest lucru să se întâmple la toamnă în acelaşi timp cu alegerile parlamentare.
Cred că singurul, sau în orice caz printre puţinii, care nu vroia să ajungă unde este e Năstase. Mă îndoiesc că vroia să ajungă la spital şi/sau la închisoare. Dar având în vedere vechiul renume de Bombonel şi faptul că şi-a retras cererile de întrerupere a pedepsei … poate că îi place la Rahova.

sursa foto: Antena 3


Vlad Robert M. Lutic

Blogger, scriitor, jurnalist.

2 comentarii

PD-L confisca statul acasa - Lutyk · 22 aprilie 2021 la 4:41 PM

[…] că am altceva mai bun de făcut înseamnă că sunt automat împotriva demiterii preşedintelui Traian Băsescu? Adică toţi cei 40 şi ceva % care nu vin niciodată la nici un vot vor fi număraţi acum ca […]

Preşedintele meu - Lutyk · 20 aprilie 2021 la 7:11 PM

[…] prima oară simt că Preşedintele României, fie el şi interimar, mă reprezintă şi pe mine: Crin […]

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Lutyk.ro is using WP-Gravatar