Maratonul Reintregirii Neamului Romanesc

Am schimbat modificarea! Iniţial vroiam să alerg la maratonul de pe 7 octombrie din Bucureşti. Dar în timp ce scriam postul în care anunţam asta, mi-am dat seama că nu pot face asta deoarece la acea dată voi fi plecat din ţară. Însă între timp am aflat că se intenţionează să se mai organizeze un maraton în Bucureşti în acest an şi anume Maratonul Reintregirii Neamului Romanesc ce se va desfăşura pe 1 decembrie, de Ziua Naţională a României, în capitală. Sper să se organizeze şi vremea să fie la fel de frumoasă ca în 2011. Oricum am decis să partici la ăsta. În consecinţă am modificat planul de antrenament de pe ASICS, care acum îmi spune că să încep antrenamentele marţea viitoare şi să mă odihnesc până atunci şi să mă mai gândesc dacă nu e prea din scurt. Fiind primul meu maraton şi având în vedere că în afară de alergările de resistenţă de la orele de sport din şcoală (şi care mi se păreau un chin) nu am mai alergat, nu îmi propun să termin într-un anume timp ci doar să-l termin, evident în termenul limită. Anul trecut înţeleg că a fost 5 ore jumate.
Anul trecut inteleg ca inscrierile au inceput in primele zile ale lunii noiembrie si au fost 100 de locuri. Care te bagi la o alergare de 42,195 km de Ziua Naţională?

Sursa foto: Ro Club Maraton

Facebook Comments

10 comentarii la „Maratonul Reintregirii Neamului Romanesc”

  1. Pingback: Jurnal de alergatura 3 | Elucubratii

  2. Pingback: O lună de alergări | Elucubratii

  3. Pingback: My ASICS | Elucubratii

  4. Pingback: Jurnal de alergatura 8 | Elucubratii

  5. Pingback: » Autosabotaj?

  6. Pingback: » We run Bucharest 2012

  7. Pingback: » Alerg de 3 luni

  8. Am implinit de curand 46 de ani si am participat pe 07 octombrie la primul meu maraton. Timpul in care am terminat aceasta cursa – 4 ore 08 minute si 05 secunde. Pana la aceasta cursa mai alergasem doar semimaratonul dn iunie 2012. Mi-ar placea sa particip si la maratonul de pe 01 decembrie, pentru ca eu chiar mai alerg uneori pe aleile din parcul IOR. Stie cineva care este traseul cursei de maraton pe aleile din parcul IOR?

  9. Pingback: » Alergarea, incotro?

Ai ceva de comentat? Atunci, ce mai astepti?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.