Reducere Golden Puzzle

Am terminat acel puzzle de care vorbeam data trecuta, cel cu animalele din savana. Am cumparat din Carrefour un lipici pentru puzzle produs de Ravensburger si nu am avut nici o problema. O sa revin cu o poza. Intre timp m-am apucat de cel de 3000 de piese. Cand am asezat piesele in cutii am constatat ca am doar 2300-2400 de piese. Sunt tare curios cum o sa arate cand o sa fie gata. Oricum avand in vedere ca nu e intreg nu il voi pastra. Apropo daca e cineva interesat il donez dupa ce il termin. Daca pana il termin nu se arata nimeni interesat il arunc. Edy a primit si el de la Mos Craciun, un puzzle cu Thomas & Friends marca Trefl. Asa ca l-am asistat si pe el cand l-a facut prima oara. Acum il tot face si desface.

Thomas & Friends

Thomas & Friends

Urmatorul pe care vreau sa-l fac e unul care are si aspecte utile. Este un planiglob. L-am gasit pe site-ul sarra-puzzle.ro si este produs de Schmidt si are 2000 de piese. Inainte de al cumpara as fi curios cat de actuala este harta. Nu as vrea sa ma trezesc ca mai are Iugoslavia sau Cehoslovacia intregi sau ca Germania e tot impartita in 2.

Puzzle: Harta lumii

Our World

Despre puzzle pe Facebook

Am facut un grup pe Facebook pentru cei pasionati de puzzle. Îl găsiți la următoarea adresă: http://www.facebook.com/groups/puzzle.romania/
Later edit: M-am retras din rolul de administrator al grupului deoarece nu mai avem timp să mă ocup de el. Am lăsat pe altcineva care se achită excelent de această sarcină.


Vlad Robert M. Lutic

Blogger, scriitor, jurnalist.

1 comentariu

Puzzle: Fresca Triumful religiei de Raphael - Lutyk · 15 martie 2021 la 10:00 AM

[…] primit descompletat şi lipseau cam 700-800 de piese. Am vorbit despre el aici. Am lucrat la el până în stadiul de mai sus când am renunțat și l-am […]

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Lutyk.ro is using WP-Gravatar