Irinel ColumbeanuCu ocazia alegerilor din toamna o sa aflam cati adulti mai cred in povesti. Mai exact in pitici. Se pare ca dupa piticul atomic din varful gramezii (dez)organizate care este guvernul un alt pitic foarte mic vrea sa intre in politica. E vorba de piticul de tabloid, pe numele lui Irinel Columbeanu.
Apropo, cat de idiot trebuie sa fii ca parinte sa treci in acte diminutivul numelui copilului: Irinel, Florinel, Costelus etc. E asa de greu sa te gandesti ca prichindelul ala o sa ajunga intr-o zi mare si o sa fie penibil pentru el, ghitamai malacul de om matur sa se prezinte Florinel Xulescu? Sigur nu e cazul lui Irinel Columbeanu cu fizicul lui debordant :)), dar zic asa in general.
Cine dracu sa voteze pe unu precum Columbeanu la Primaria Bucurestiului? Bine, eu as zice si cine dracu sa voteze si cu un partid de vanzatori precum UNPR, dar asta e alta poveste. Nu m-ar mira sa-l vedem pe piticul monden Irinel candidand din partea partidului pitic inexistent in sondaje Uniunea Nationala pentru Praduirea Romaniei

Un pitic, foarte mic,
Facea baie-ntr-un ibric.
De sapun s-a-mpiedicat
Si piticul s-a-nnecat.
Vai, vai, ce pacat
Ca piticul s-a-nnecat.

sursa foto

evomag.ro%20
Categorii: Politica

Vlad Robert M. Lutic

Blogger, scriitor, jurnalist.

0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Lutyk.ro is using WP-Gravatar