In primul rand LA MULTI ANI tuturor si bine ne-am regasit in noul an.

Vad ca e la moda sa pui bilantul anului ce tocmai trecu pe blog. Deci, cum fu 2011? Fu bine, da’ fu si rau.

O fost bine pentru ca am terminat anul I de master la SNSPA fara nici o restanta. Si o fost iara ghine pentru ca am descoperit Lyoness. De fapt sunt inscris in Lyoness din decembrie 2010 dar am uitat de el pana pe la sfarsitul iunie 2011. Cu Lyoness-ul nu mere nici rau da nici bine. Adica am 11 directi in 6 luni. Adica cam 2 pe luna. Si avand in vedere ca eu nu sunt genul de om care sa vorbeasca mult si sa fie in stare sa vanda orice cred ca e binisor.

A fost bine pentru ca de Pasti am fost la sora-mea in Francia, cu escala de cateva zile la Madrid. A fost bine si ca am primit la inceputul anului 15% din amputarea salariala suferita in 2010. Da a fost rau ca am aflat ca nu vom primi diferenta decat poate la Sfantu’ Asteapta. Iar de majorare nici nu poate fi vorba atata timp cat nu am ajuns la nivelul avut inainte. Si cu asta trecem la cele rele.

A fost rau ca a trebuit sa iau caucioace de iarna pentru masina ceea ce a insemnat mai putini bani decat mi-as fi dorit pentru cadourile lunii decembrie.

A fost rau ca desi am aplicat (on-line) la o gramada de joburi de pe site-urile de specialitate nu am fost sunat nici macar 1 data. Adica daca nu cunosti pe cineva care sa „te bage”, slabe sanse sa gasesti un (alt) loc de munca. PCR-ul sa traiasca. Unde PCR = Pile, Cunostinte si Relatii.

Or mai fi fost si altele nasoale in anul trecut dar nu imi vin acum in minte. Si daca le-am uitat probabil ca nu au fost chiar asa de rele.

Asa ca acum purced la drum in noul an care se asterne in fata. Ce imi doresc in noul an? Ehei, dragii mosului, asta este o alta poveste pe care o voi spune cu alta ocazie.

Pana atunci
bi hapii

evomag.ro%20

Vlad Robert M. Lutic

Blogger, scriitor, jurnalist.

3 comentarii

DenisaNo Gravatar · 3 ianuarie 2012 la 4:58 PM

Cele rele sa se spele, cele bune sa se adune. Si sa se inmulteasca 🙂
Un an bun sa ai!

    LutykNo Gravatar · 4 ianuarie 2012 la 9:35 AM

    Multumesc pentru vizita, comentariu si urari.
    La fel si tie.

Imi doresc … | ElucubratiiNo Gravatar · 4 ianuarie 2012 la 10:30 AM

[…] cum am promis ieri, revin cu un nou articol cu lista de dorinte pentru 2012 […]

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Lutyk.ro is using WP-Gravatar