Cum spuneam săptămâna trecută, mulți se plâng că e greu și că nu îi ajută nimeni. Dar cică vine iar criza! Valul nr. 2. Vine și criza asta precum aderarea la NATO, UE, Schengen etc. adică în valuri. Iar cu această ocazie rândurile smiorcăiților se vor îngroșa vertiginos. Că doar mai e un an până la alegeri, așa că mai e suficient timp pentru încă niște tăieri (de lefuri, pensii, job-uri etc) de care poporul să uite când primește pomana electorală.
Și cum nu vreau să stau la coada la plâns de milă caut soluții. Așa cum scriam și în postul anterior am trei variante: 1. job nou, 2. încă un job și 3. MLM iar alegerea mea este trei. De ce? Păi să vedem.
1. De mai bine de un an aplic la o grămadă de joburi afișate on-line pe ejobs, myjob, bestjob, bizoo jobs etc și degeaba. Nu am primit nici măcar un telefon. Plus că dacă vine iară criza și se vor face iar disponibilizări e nasol: last come, first out.
2. încă 1 job înseamnă o oră mult prea târzie pentru ajuns acasă. Dacă termin aici la cinci înseamnă că ajung la celălalt loc de munca pe la șase unde ar trebui să stau 2-4 ore sau mai mult. Să ajung după ora 10 seara acasă nu-mi convine.
3. Și atunci rămâne doar MLM (Multi Level Marketing). Am căutat pe net și am găsit câteva firme: Forever Living Products, Life Care, Herbalife si Nu Skin. Astea par cele mai OK, cele mai populare etc. Acum mai rămâne să găsesc și eventuali sponsori cu care să mă întâlnesc și să îmi explice în amănunt aceste sisteme sau altele.

sursa foto

vivacredit.ro

Vlad Robert M. Lutic

Blogger, scriitor, jurnalist.

2 comentarii

Numai FAPTENo Gravatar · 26 decembrie 2011 la 9:29 PM

Nu Skin a creat peste 700 de milionari in $

ADEVARAT sau FALS ? (va rog argumentati)

ADEVARAT:
Nu Skin 700 – Million Dollar Circle Members
http://www.youtube.com/watch?v=A-SLSygh_FI

Nu da vina pe nimeni - Lutyk.ro · 11 aprilie 2023 la 9:10 AM

[…] de la cei îndrăzneți, de la cei puternicide la cei care nu se complac în situație, de la ceicare supraviețuiesc în ciuda a toate.Gândește-te mai puțin la problemele taleși mai […]

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Lutyk.ro is using WP-Gravatar