cafteala

În timpul anului şcolar, apar pe net şi apoi la TV tot felul de filmuleţe cu elevi sau eleve care se bat pe holuri sau în clase. Nu înţeleg de unde până unde e asta o ştire, de parcă până acum nu ar mai fi existat cafteli în şcoli. Mai mult, moderatorii şi invitaţii se arată oripilaţi de filmuleţe şi se plâng cum se poate aşa ceva. Nu ştiu prin ce şcoli au umblat aceste personaje care fac pe mironosiţele dar eu am văzut în şcoală destule bătăi între elevi ai aceleaşi clase, elevi din alte cartiere bucureştene venind cu bâtele ca să bată 2 elevi de la noi din şcoală, elevi bătuţi pe holuri de profesori sau de director. Sigur că atunci nu existau aipaduri şi aifoane iar toate astea nu ajungeau pe net sau la tembelizor, dar să spui că nu exista aşa ceva până cu câţiva ani în urmă înseamnă că ai grave probleme cu memoria.
Tot aşa, mai sunt unii care spun că înainte de revoluţie nu existau atâtea violuri, furturi, crime etc. Ba existau. Altceva nu exista, şi anume ProTV cu „Ştirile de la ora 5” sau Excrementul Evenimentul Zilei cu puii cu 2 capete. Cum să bagi aşa ceva între o cuvântare a lui nea Nicu, congresu al n’şpelea şi o teză despre polimeri a lui ţaţa Leana în cele 2 ore de program. Dacă nu ar fi existat nu ar fi fost puşcăriile pline şi nu se mai speria lumea când se dădea câte o amnistie generală.
Chestiile astea au existat tot timpul şi vor exista în continuare, dar lumea, în special în România, are memoria scurtă.

sursa foto: pandurul.ro

magazintraditional.ro%20
Categorii: Romania

Vlad Robert M. Lutic

Blogger, scriitor, jurnalist.

2 comentarii

DianaNo Gravatar · 17 septembrie 2011 la 8:08 PM

Ce păruieli între fete mai apăreau și pe vremea mea… și băieți care dădeau. De multe ori nu se afla, pentru că nimeni nu spunea. Era ca o regulă nescrisă… conflictele erau între ei și gata.

    LutykNo Gravatar · 19 septembrie 2011 la 9:14 AM

    Or să fie tot timpul bătăi între elevi. Sunt tineri, au sângele fierbinte şi colcăie hormonii în ei.

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Lutyk.ro is using WP-Gravatar