În concediul recent încheiat am fost şi în magazinul Auchan situat în centrul comercial Gramont din Toulouse. În primul rând că e mult mai mare decât „hipermarchetul” cu acelaşi nume din Titan. Dar nu despre asta vreau să vorbesc aici, ci despre un mic aparat pe care îl pun la dispoziţia clienţilor cei din magazinul franţuzesc.

Aparatul ăsta îl procuri de la intrarea în hipermarchet şi cu el scanezi codul de bare al produselor pe care vrei să le cumperi. În felul ăsta scapi de surprizele de la casa de marcat când constaţi că preţul produselor este altul decât cel afişat la raft.

În plus pe ecranul acestei jucării ai tot timpul afişat totalul a ceea ce ai scanat aşa că dacă ai o sumă fixă pentru cumpărături scapi de situaţia în care trebuie să dai unele produse înapoi pentru că nu îţi ajung bănuţii.
Şi asta nu e tot. Cei care folosesc acest serviciu oferit de Auchan au case dedicate la care se prezinta, predau aparatul si platesc totalul inscris pe el.

Din câte am înţeles aceste aparate sunt introduse în Franţa din 2007. Nu ştiu dacă ele se găsesc şi alte hipermagazine din Franţa dar sunt tare curios câţi ani vor mai trece până o să apară aşa ceva şi în magazinele Auchan din România.

espressocafe.ro

Vlad Robert M. Lutic

Blogger, scriitor, jurnalist.

3 comentarii

DianaNo Gravatar · 10 iulie 2011 la 3:35 PM

Super tare… ufff… așa e la ei… la noi nu cred că o să vedem prea curând așa ceva.

    LutykNo Gravatar · 12 iulie 2011 la 8:09 AM

    Din pacate nici eu nu cred ca vom vedea asa ceva in magazinele noastre in curand.

Lutyk · 23 mai 2011 la 10:09 AM

Auchan http://t.co/OTx3juY via @AddToAny

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Lutyk.ro is using WP-Gravatar