Nu reuşesc să înţeleg politica de comisioane a celor de la Banca Transilvania.

Dacă vrei sa promovezi Internet Banking-ul ar fi logic să îl faci mai ieftin decât alte modalităţi de plată. În schimb cei de la Banca Transilvania ce fac: pun comision 0 pentru retragerea de numerar de la bancomate şi taxează plăţile făcute către alte conturi decât ale firmelor mari cu care au ei înţelegere. Adică eu dacă vreau să îi plătesc lui X nişte bani prin internet banking trebuie să le plătesc celor de la bancă pe lângă abonamentul lunar şi comisionul pentru tranzacţionare. Iar mirificele comisioane se aplică indiferent dacă trimtiţi bani la altă bancă sau dacă destinatarul este client al aceleaşi bănci.

Păi ies mai ieftin să mă duc la bancomat, să scot banii şi să mă duc vis-a-vis la banca la care are X contul şi să plătesc. Timp nu pierd prea mult căci sunt destule bancomate în drum spre casă şi nici nu mai stau cu frica în suflet că vine hacheru’ şi îmi fură banii din cont din cauză că folosesc internetul pentru operaţii bancare.

Am fost clientul lor și unul dintre motivelel pentru care am renunța la ei a fost o altă măgărie pe care o făceau. Am constatat recent că încă o practică: comision de încasare. Dacă eu primesc o plată de 5 lei, ei își opresc un comision de cca. 3 lei.

Au fost la un pas de a mă prinde în mrejele lor pentru 30 de ani, dar au ratat!

Mama lor de hoţi!

vivacredit.ro

Vlad Robert M. Lutic

Blogger, scriitor, jurnalist.

3 comentarii

Comuna Luncavita mai tare ca Sectorul 1 | Elucubratii · 17 august 2011 la 12:59 PM

[…] şi impozitele locale pe net. Acu’ dacă ţăranii le au cu calculatorul şi ştiu să se dea cu banca pe net asta nu pot să vă spun. Oricum e mişto să vezi cum ghitamai sectoarele capitalei printre care […]

Alexandrescu Daniela · 6 martie 2011 la 3:48 PM

RT @Lutyk: Cu banca pe net http://bit.ly/g4ObSk

Lutyk · 24 februarie 2011 la 10:31 AM

Cu banca pe net http://j.mp/fosiG2 via @AddToAny

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Lutyk.ro is using WP-Gravatar