… sau cum sa intri de mai multe ori in aceaşi (m)UE

Nu pot să înţeleg şi pace! De ce făcură ieuropenii ăştia atâtea intrari în uniunea lor. După ce stai câţiva ani şi freci tuşa până îndeplineşti condiţiile te primesc chipurrile cu braţele deschise. Da’ odată pătruns constaţi că nu ai nimerit decât într-o altă anticameră, unde mai aştepţi o perioadă şi mai ai de îndeplinit nişte sarcini (condiţii) ca să îţi dea şi monedă adică să te lase să le foloseşti euroii ca monedă naţională în locul leilor anemici şi rahitici. Si cand crezi că în sfârşit ai penetrat-o şi că eşti una cu ea, cu Uniunea, constaţi că de fapt mai are şi o centură de castitate numită spaţiul „Şengăn” şi că ai la graniţă un nene poliţist de fruntarii care vrea să-ţi vadă mutra pe un act de identitate. Şi ca să scapi şi de el, alte sarcini, alte şmenuri, alte şmecherii.
Oare Hawaii tot aşa au intrat în SUA? Pe bucăţele? Sau dacă cumva, cândva Mexicul va pătrunde între statele americane o va face tot cu ţârâita?
Se vede treaba că cei/cele de prin vest sunt cam nesătui(le) şi nu pot fi mulţumiti(e) cu o singură intrare.
Şi când te gândeşti că şi integrările astea în absolut UE se fac în valuri, valuri …

sursă foto: constantingheorghe.blogspot.ro

campania.euro-tax.ro%20

Vlad Robert M. Lutic

Blogger, scriitor, jurnalist.

5 comentarii

cdmitroiNo Gravatar · 17 iunie 2011 la 10:52 AM

n-ai inteles. Integrarea asta in absolut nu are de-aface cu poporu. Ei vine acilea, deshchide reprezentante, angajaza la 1/2 de pret pe romanasii dornici de schimbare si ce sa dea? pai are cui?
fuseshi in Frantzia!! io cred ca sunt mai multi romanes pacolo decat somalezi. 80% din infractiuni le fac ai nostrii, ca ne place sau nu sa spunem „ai nostrii”, dar sunt cetateni Romani, au buletin de Romania. Cat despre Euro in boznarele tale….e greu frate, greu. crezi ca ne va fi mai bine cu euro decat cu lei? Nici nu am stii sa ii numaram! ca noi inca suntem invatati sa zicem zecemiidelei in loc de un leu. si cu shenghenov ala…la ce bun? ca nu te mai opreste bulgaru la vama sa iti ceara bir si bolentin? nu ma incalzeste cu nimic.

    LutykNo Gravatar · 17 iunie 2011 la 11:07 AM

    sunt mult mai multi negrii decat tigani pe acolo. Iar faptul ca cele mai multe infractiuni sunt facute de ai noistri e o impresie falsa a celor care inca mai sunt in Romînica. Că doar pro(s)tv-ul si 0tv-ul nu o sa dea hotiile si crimele din occident facute de platitorii cu pule. Le dau doar pe cele făcute de ciorile noastre nu şi de ale altora.

ioanNo Gravatar · 10 martie 2011 la 11:34 PM

:))))))))vai de cozonacul nostru de amarasteni ce suntem.:))))
nici nu mai poti deschide ochii in lume

Capul plecat sabia nu-l taie? | Elucubratii · 16 iulie 2012 la 1:46 PM

[…] întinsă precum cerşetorii de la colţ de stradă am ajuns să fim primiţi şi în NATO şi UE. Nu cu capul sus aşa cum au intrat de exemplu polonezii care au negociat fiecare capitol de […]

Lutyk · 5 ianuarie 2011 la 11:33 AM

Elucubratii europene … http://j.mp/gmDl3R via @AddToAny

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Lutyk.ro is using WP-Gravatar