De Moş Nicolae, inspectoratul scolar Bucureşti a organizat un spectacol intitulat pompos Festivalul Grădiniţelor în care principalii protagonişti au fost copiii din grupele pregătitoare ale grădiniţelor din capitală. Paranghelia a avut loc la Sala Palatului şi pentru a asista la spectacol au fost transportaţi toţi copiii împreună cu părinţi sau bunici, precum sardelele, în autocare sau microbuze. Ideea acestui Festival poate nu e rea, dar pentru copii a fost destul de greu. În afară de 2 numere de magie care au fost încântătoare pentru copii, restul spectacolului a fost foarte plictisitor pentru ei.

Si poate ca ar fi trecut mai usor peste inghesuiala din autocare, peste inerentele intârzieri româneşti prezente la orice spectacol, peste plictiselă, peste faptul că la ora 12 când copiii de grădiniţă se aşează la masă spectacolul încă nu se terminase dacă cadourile promise şi oferite de organizatori ar fi fost mai consistente. Dar în pungile de plastic ei nu agăsit decât câte un măr şi un pachet de biscuiţi.

nichiduta.ro%20
Festivalul Grădinițelor

Vlad Robert M. Lutic

Blogger, scriitor, jurnalist.

3 comentarii

DianaNo Gravatar · 16 decembrie 2010 la 7:56 PM

Chinuit de copii pentru mofturi de oameni mari.

Sora mea e la grupa mijlocie și educatoarea a vrut să facă ei neapărat la 5 ani cât au dansuri populare, să meargă la primărie la spectacol… săracii mulți nici nu înțeleg ce e ăla dans. 😆

    LutykNo Gravatar · 17 decembrie 2010 la 12:59 PM

    Unii copii poate au talent chiar daca nu inteleg ei despre ce e vorba dar pentru asta nu trebuie sa chinui niste prichindei din grupele mici si mijlocii sa vada un spectacol care nu ii intereseaza decat pe parintii si bunicii celor de pe scena.

Lutyk · 16 decembrie 2010 la 9:31 AM

Festivalul Gradinitelor sau cum sa chinui niste prichindei http://j.mp/fHvULY via @AddToAny

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Lutyk.ro is using WP-Gravatar