Dacia Sandero

sursa: dacia.ro

Mergând destul de des cu autobusul am ocazia să urmăresc ce se mai întâmplă în jurul meu pe stradă. Într-una din zile urmăream mărcile maşinilor aflate în trafic şi am constat că Sandero … „e sublim dar lipseşte cu desăvârşire”. Am continuat să mă uit după acest model al celor de la Dacia cam o săptămână timp în care am văzut 2 maşini cu această etichetă. Am văzut mai multe Duster: 5. Dacă numărul mic de Duster nu e surprinzător deoarece a trecut destul de puţin timp de la lansare, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre Sandero care are aproximativ 2 ani de când a fost lansat. Nu înţeleg de ce sunt atât de puţine maşini din acest model în condiţiile în care afară e foarte apreciat? Mie îmi place modelul şi peste câţiva ani, dacă îmi schimb maşina sunt tentat de un Sandero. Rămâne de văzut până atunci ce modele mai scot cei de la Dacia şi mai rămâne de urmărit şi ce vor face cei de la Ford care ameninţă cu modele noi fabricate exclusiv la Craiova.


Vlad Robert M. Lutic

Blogger, scriitor, jurnalist.

5 comentarii

SaturnianulNo Gravatar · 25 octombrie 2010 la 8:14 PM

Cred ca din cauza ca romanii au o obsesie cu masinile masive. Logan si Duster sunt cele mai ieftine „tancuri” pe care romanii si le pot permite. Este unul din motivele pentru care am preferat sa-mi iau Sandero. Prea au toti Logan. Un altul ar fi silueta. Sandero are aspect de masina straina, lucrata. O prietena care a vazut-o din spate de la distanta a confundat-o cu Toyota Yaris. Loganul nu prea-l poti confunda cu vreo masina straina 😀

Si dupa vreo 5000 de km condusi cu Sandero pot sa spun ca sunt foarte multumit. Se bate cu destule masini din clasa ei.

    LutykNo Gravatar · 26 octombrie 2010 la 10:13 AM

    Eu mi-am luat Loganul in 2005 cand nu erau asa multe pe strada. In prezent insa sunt foarte multe, e adevarat. Loganul a inlocuit cu succes vechea 1310 care e din ce in ce mai putin vizibila in trafic. Am vrut logan pentru ca, asa cum speram la vremea respectiva, urma sa avem copil iar atunci cand te plimbi cu un copil mic ai nevoie de mult spatiu pentru multiplele bagaje. Dar pe masura ce copilul creste nevoia de spatiu scade. Si peste 2-3 ani daca situatia financiara o sa fie mai buna poate voi schimba masina. Voi vedea atunci cu ce model. Oricum, deocamdata sunt foarte multumit de Golan.

cameradcNo Gravatar · 20 octombrie 2010 la 2:41 AM

salutare,
am condus un Sandero imediat dupa ce aparuse pe piata; mi s-a parut o masina echilibrata, sta bine in viraje, perfecta pentru un cuplu tanar fara copii si potrivita pentru tinerii de 18-20ani.
nu mai stiu cat este costa, insa imi place mult mai mult decat loganul, desi acesta din urma are ditamai autobusul de portabagaj.

    LutykNo Gravatar · 20 octombrie 2010 la 4:22 PM

    eu inca nu am condus sandero. de fapt nu am condus nici o alta masina in afara de golan. 😀

Lutyk · 24 octombrie 2010 la 7:22 PM

Sandero? http://bit.ly/bNFKgx via @AddToAny

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Lutyk.ro is using WP-Gravatar