Gata si cu saptamana asta de concediu. Back to work :(.
Am fost la mare in statiunea Venus unde am stat la vila Stella Maris aflata in nordul statiunii langa hotel Favorit. 2 nemultumiri legate de acest loc de cazare: camera si patul cam mici (patul are 1.40 latime) pentru cei care merg cu copilul si frigiderul pe hol la comun. In rest conditiile au fost OK.

Facebook Comments

Vlad Robert Lutic

Blogger, autor, jurnalist.

6 comentarii

EscuNo Gravatar · 30/08/2010 la 4:52 PM

cand o sa creasca ala mic si o sa vada ca l-ai lasat in fundu’ gol la mare…o sa te ia la intrebari 😛

  LutykNo Gravatar · 30/08/2010 la 4:57 PM

  Asta daca nu se apuca de nudism 🙂

Cristea DNo Gravatar · 24/05/2011 la 12:23 PM

Suntem o familie cu un copil de 4 ani si am vrea sa mergem si noi anul acesta la Stella Maris. Am negociat pana la 70/ron/camera in iulie. Merita?. Poti sa ne dai cateva detalii, de exemplu 5 impresii despre ce e bun ce e rau (de cazare, statiune…) Multumesc

  LutykNo Gravatar · 24/05/2011 la 1:39 PM

  Noi am stat la etaj, prima camera pe stanga. Pentru noi patul a fost mic (1.40) si deci cam incomod dar era singura camera libera. Am inteles ca in alte camere au si paturi mai mari. Un alt inconvenient a fost ca nu aveam frigider in camera, doar 1 pe hol la comun pentru totata lumea. Mai aveau si o lada frigorifica in bucatarie.
  Bucuataria e utilata bine, erau clienti care isi faceau ciorba si mancare acolo. Noi am preferat sa mancam la restaurantele de langa plaja iar cel mai mult ne-a placut la SummerTime.
  Statiunea e linistita, ideala pentru mers cu familia. Vila e in nordul statiunii la iesirea spre Cap Aurora. Noi am preferat sa mergem la plaja in sud la Perla Venusului unde e si un tobogan pe plaja.
  Daca va mai pot ajuta cu ceva lasati mesaj aici.

Cristea D.No Gravatar · 25/05/2011 la 11:38 AM

Multumesc pentru promptitudine si detalii.
Noi am mai fost la Venus in 2008, la hotel Pajura (unul in cele trei hoteluri turn), langa Plaja Perla Venusului.
Doua intrebari am: 1. este departe de summertime (acel impinge tava), mai sunt prin preajma altele (ca nu vrem sa gatim)
2 Noi suntem 2 familii care vrem sa mergem, avem fiecare cate un copil. Care camere ar fi mai bune pt noi, cele de la etaj, sau cele de la parter?
Mulumesc

Lutyk · 30/08/2010 la 12:54 PM

Pleaca vara, vine toamna peste noi http://goo.gl/fb/0wANX

Ai ceva de comentat? Atunci, ce mai astepti?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Lutyk is using WP-Gravatar

%d blogeri au apreciat: