Am fost în concediu şi nu prea. Într-una din astea 3 săptămâni de vacanţă trebuia să ajung şi la mare cu soţia şi cu Edy dar având în vedere ploile care ne-au potopit în această perioadă am renunţat. Şi în consecinţă, cu excepţia unui week-end in care am fost în zona Voineasa, mi-am petrecut concediul, singur, la Breaza. Şi n-a fost pic de distracţie sau de odihnă căci am avut de tocit pentru licenţă. Când am plecat aveam de gând să fac o plimbare până la crucea de pe Gurga şi/sau până Babele cu telecabina şi de acolo pe jos prin Omu şi Valea Cerbilor dar … m-a ţinut ploaia acasă să nu merg pe munte 😛 Cam aşa se întâmplă când faci planu’ ca ţiganu’. Se pare că nici marea şi nici muntele nu au vrut să mă primească fără licenţa luată. 😀
Sâmbătă a fost prima etapă a examenului de licenţă – scrisul. Nu prea mi+am făcut probleme dacă iau sau nu ci doar cu cât iau. La cât am învăţat am vrut notă mare. Şi o am: 9,40!
Mai rămâne miercuri oralul, adică susţinerea lucrării de diplomă. Iar aici având în vedere că am făcut-o singur (spre deosebire de alţii) nu are cum să-mi fie greu să o prezint.
Şi după aia ” …poate să mă lege, să mă bată-ncuie, eu am să fug şi-ntotdeauna am să mă întorc la munte” zice cântecul.
Ale dracu’ planuri, cum te fac ele să visezi şi apoi înjuri de mama focului când constaţi că “socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg”.

Facebook Comments
Categorii: Diverse

Vlad Robert Lutic

Blogger, autor, jurnalist.

0 comentarii

Ai ceva de comentat? Atunci, ce mai astepti?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Lutyk is using WP-Gravatar

%d blogeri au apreciat: