Am fost în concediu şi nu prea. Într-una din astea 3 săptămâni de vacanţă trebuia să ajung şi la mare cu soţia şi cu Edy, dar având în vedere ploile care ne-au potopit în această perioadă am renunţat. Şi în consecinţă, cu excepţia unui week-end in care am fost în zona Voineasa, mi-am petrecut concediul, singur, la Breaza. Şi n-a fost pic de distracţie sau de odihnă căci am avut de tocit pentru licenţă. Când am plecat aveam de gând să fac o plimbare până la crucea de pe Gurga şi/sau până Babele cu telecabina şi de acolo pe jos prin Omu şi Valea Cerbilor, dar … m-a ţinut ploaia acasă să nu merg pe munte 😛 Cam aşa se întâmplă când faci planu’ ca ţiganu’. Se pare că nici marea şi nici muntele nu au vrut să mă primească fără licenţa luată. 😀
Sâmbătă a fost prima etapă a examenului de licenţă – scrisul. Nu prea mi-am făcut probleme dacă iau sau nu ci doar cu cât iau. La cât am învăţat am vrut notă mare. Şi o am: 9,40!
Mai rămâne miercuri oralul, adică susţinerea lucrării de diplomă. Iar aici având în vedere că am făcut-o singur (spre deosebire de alţii) nu are cum să-mi fie greu să o prezint.
Şi după aia ” …poate să mă lege, să mă bată-ncuie, eu am să fug şi-ntotdeauna am să mă întorc la munte” zice cântecul.
Ale dracu’ planuri, cum te fac ele să visezi şi apoi înjuri de mama focului când constaţi că „socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg”.


Vlad Robert M. Lutic

Blogger, scriitor, jurnalist.

1 comentariu

Out of office: sunt plecat in concediu - Lutyk · 26 aprilie 2021 la 2:48 PM

[…] prin parc sau printr-o cafenea voi mai intra sa mai public cate ceva. Daca nu, ne vedem/auzim/citim la intoarcere cand voi avea mult de munca cu blogul: jurnale de alergatura restante, trip report si […]

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Lutyk.ro is using WP-Gravatar