Asa cum spuneam aici sunt satul de lupii moralisti. Astazi tovarasul Marius Tuca de la jurnalul national, marele lider al miscarii de rezistenta isi lasa iar masina aiurea. Pe aceeasi strada Beller. Parcarea, ceea desenata „cu creta pe asfalt” e aproape goala. Poza e facuta la nici 1 minut dupa ce marele gazetar a descalecat de pe caii putere din dotarea masinii, iar masina cu pricina e prima de dupa stalp. In acelasi loc acu ceva vreme am avut o altercatie verbala cu un alt bizon. Lasasem masina REGULAMENTAR si am intrat pana in magazinul Nic sa-mi iau tigari. Cand am iesit se gasise un dobitoc sa faca scandal ca nu putea sa iasa din cauza mea. Daca si-a luat permisul pe spaga de la Pitesti sau de aiurea sa se duca sa invete macar semnificatia indicatoarelor si pe urma sa deschida gura.
learn.ituniversity.ro
Categorii: Diverse

Vlad Robert M. Lutic

Blogger, scriitor, jurnalist.

3 comentarii

LutykNo Gravatar · 3 mai 2010 la 2:06 PM

dimineata problemele lui sunt sa intre in magazine sa cumpere cate ceva si culmea in general chiar atunci parcarea e libera.

bogdanic · 3 mai 2010 la 12:19 PM

E om ocupat, tuca asta. Lasa masina unde se nimereste 'cause are probleme mult mai importante decat fleacul parcarii.

Amestecând merele cu perele - Lutyk · 9 aprilie 2021 la 8:12 PM

[…] recent nişte sondaje în care Traian Băsescu e creditat cu un procent undeva sub 20% şi toţi comentătaurii se dau de ceasu morţii să explice cum a scăzut preşedintele aşa de brusc de la 50% în […]

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Lutyk.ro is using WP-Gravatar