In ultima vreme am tot citit prin ziare si pe net ca traficantii mobiliari trag sfori pentru a se desfinta Muzeul Aviatiei. Desi e destul de aproape de casa, spre rusinea mea nu am fost pana acum acolo. Sau cel putin nu imi aduc aminte. Si spre bucuria lui Edy in acesta sambata de 1 mai am purces la vizitarea muzeului aflat la interesectia dintre str. Fabrica de Glucoza si Barbu Vacarescu. 

Intrarea este libera iar la poarta am fost preluati de un paznic care ne-a condus sa ne arate care e cladirea cu istoria aviatiei. Daca manechinele si motoarele nu au fost prea impresionante pentru junior, in schimb avioanele i-au provocat o reala placere.

in schimb avioanele i-au provocat o reala placere.

La iesirea din cladirea muzeului cateva avioane stateau parca erau parcate in asteptarea bastanilor din cladirea de birouri din spate

Chiar daca nu mai aratau la fel de ingrijite si de frumoase ca cele din interior, ci erau partial ruginite avioanele si elicopterele au starnit si ele admiratia.

Nu stiu daca zvonurile privind inchiderea sunt adevarate sau nu dar daca aveti copii de minim 3 ani incercati sa profitati de acest muzeu acum cat timp mai exista. Vor fi foarte fericiti.

activitati-cadou.ro
Categorii: Diverse

Vlad Robert M. Lutic

Blogger, scriitor, jurnalist.

0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Lutyk.ro is using WP-Gravatar