Acum câteva luni, plimbându-se cu acest căluţ, Edy a venit în nas. A dat de un furtun pe o alee din parc si nu a ştiut să ridice puţin de el să treacă peste aşa că „animalul” a rămas pe loc iar Edy a venit în nas. Miercuri seară, în acelaşi parc Floreasca, cu acelaşi căluţ aducându-şi aminte ce a păţit dată trecută poate cu acelaşi furtun a ştiut să-l sară. Dar … a plecat în parcul Cinema Floreasca de pe Glinka şi acolo a dat peste o mică bordură şi din păcate pentru el nu s-a gândit că bordura ar putea avea acelaşi efect ca şi furtunul aşa că a venit iar în bot.
 
 
 
Şi pentru că urmarea acestei aventuri nu a fost doar ce se vede în poză ci mai avea şi sînge la gingie iar a fost la dentist cu soţia mea. Din câte am înţeles clinica e amenajată superb pentru copii: mochetă cu străduţe pe jos, jucării, desene etc. Cert este că de data asta Edy a fost curajos şi nu a plâns. Drept pentru care medicul de acolo l-a cadorisit cu o „Diplomă de curaj”:
 
 
 
LATER EDIT:
 
Vineri 4 iunie Edy are serbare la grădiniţă. Şi până atunci are de învăţat următoare poezioară:

Fluturi albi şi roşii
Şi pestriţi frumoşii
Eu îi prind în plasă
Când mama mă lasă.

Eu îi prind în zbor,
Însă nu-i omor.
Ci mă uit la ei,
Că sunt mititei,
Şi frumoşi, şi-mi plac,
Dar eu nu le fac
Nici un rău, deloc.

 
noriel.ro%20
Categorii: Edy

Vlad Robert M. Lutic

Blogger, scriitor, jurnalist.

4 comentarii

Lily of the Valley · 14 mai 2010 la 1:03 PM

perfect de acord….dentistul meu pe care l-am gasit dupa ani de cautari a fost de-a dreptul haios cu piticul..iar cand vroia sa imi explice ceva …imi vorbea in engleza :)))

Vlad LuticNo Gravatar · 14 mai 2010 la 12:11 PM

Eu cred că ei se sperie de dentist doar din cauza părinţilor care le prezintă cabinetul ca pe o cameră de tortură iar pe stomatolog ca pe bau-bau. Şi poate au şi medicii partea lor de vină că nu ştiu să se apropie de copii şi să le câştige încrederea.

Lily of the Valley · 14 mai 2010 la 11:12 AM

Eu cred ca sunt mai curajosi copii la dentist decat adultii…eu stiu pe cineva care era la limita lesinului cand ajungea pe "scaunul de tortura" si avea cam multisori ani…
In schimb piticul meu n-a zis nici pas…da din pacate nu a primit nici o diploma….doar multe felicitari :))

Sanatate si virtute, sa ai bani ca are cin-te f**e - Lutyk · 11 aprilie 2021 la 7:31 PM

[…] fost pe post de cuptor pentru puii de om, Raed Arafat declara ca au fost evacutate in total, adica copii, mamici si personal medical si auxiliar aproximativ 40 de persoane. Pai daca te duci intr-o […]

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Lutyk.ro is using WP-Gravatar