sursa: images.google.ro
Spune Artistu’ că Op(ă)rescu vrea să renoveze fântânile de la Unirii şi din Tineretului. Şi că mai vrea să modernizeze şi salba de lacuri a Bucureştiului. Sunt de acord cu el că s-ar găsi o grămadă care să vrea să concesioneze activităţile. Problema noastră e că la noi se vorbeşte mult şi nu se face mai nimic. Iar puţinul făcut are iz de şpagă. Multă şpagă.
De acord cu modernizarea salbei de lacuri. Şi cu introducerea unor vaporaşe pe ele. Dar ce te faci că sub aproape fiecare pod care traversează aceste lacuri există un mini-baraj aşa cum există şi sub podurile care traversează Dâmboviţa. Ce frumos ar fi să te poţi plimba pe râul Colentina din Băneasa pâna în Pantelimon cu vaporaşul.
Sau să străbaţi Bucureştii cu vaporaşul pe Dâmboviţa precum în Paris pe Sena. Îi doare gura să promită? Nu. Se mai vorbea acum ceva vreme de o telegondolă care să meargă pe deasupra acesto lacuri. Eu nu am văzut să înceapă nici o lucrare la aşa ceva. În schimb văd că au început iar lucrări de amenajare a fântânii din faţa Gării de Nord. Care ţâşnitoare a mai fost în lucru şi acu 2-3 ani. Poate că se va moderniza salba de lacuri a oraşului, poate că se va face şi autostrada suspendată dar mai mult ca sigur câştigătorul acestor lucrări va fi cel care a dat şpaga mai mare. Şi pentru a îşi acoperi pierderea cu mita, va folosi materiale mai puţine şi de proastă calitate. Şi după ce constructorul nu respectă indicaţile tehnice, mai vine și nea Caisă şi mai fură din materiale ca să-şi betoneze curtea. Că de … nu poate să dea din burtă pe manele în noroi.
vivacredit.ro

Vlad Robert M. Lutic

Blogger, scriitor, jurnalist.

1 comentariu

Nu fura ... - Lutyk · 31 martie 2021 la 2:41 PM

[…] Daca vreti sa va apucati de furat ganditi-va mai intai daca faceti fata concurentei: […]

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Lutyk.ro is using WP-Gravatar