Despre graffiti: mâzgăliturile proștilor pe toți pereții

Avem in bloc doua lifturi, vechi antice si de demult. Adica de prin anii ’60 cand a fost construit si blocul. Fiind vechi se strica destul de des, dar extrem de rar se intampla sa fie defecte amandoua. In ianuarie au fost in revizie, ocazie cu care au fost vopsite. De mantuiala ca doar traim in Romania. In 35 de ani de cand stau aici de fiecare data, vopseaua a fost aplicata peste cea veche, fara a fi astupate scrijeliturile unora pe peretii cabinei sau locurile unde vopseaua veche a sarit. 
Cum spuneam au fost vopsite, dar dupa cateva zile se gaseste un cretinoid sa scrie cu carioca pe pereti ca de ce le mai reparam si le mai revizuim, ca o sa cada lifturile cu noi, ca nu-i place culoarea (gri), ca de ce nu s-a pus si oglinda, ca sa cumparam alte lifturi noi si ca am fi de acord sa dam si 10.000 $ de apartament, injuraturi la adresa administratorului etc.. Dupa o saptamana sau doua in care handicapatu’ a continuat sa scrie pe pereti, cabina a fost vopsita din nou. Si a fost pusa si oglinda. Si de cateva zile dobitocu’ a inceput iar sa scrie.
Ma gandesc ca retardatul respectiv acu’ a invatat si el sa scrie si isi etaleaza noua descoperire peste tot. Un cretin din neamul de maimuta manelista al celor care scrijelesc copacii, mazgalesc cruci, statui si pereti. Un mormoloc care nu stie sa isi asume responsbilitatea pentru opiniile sale si in loc sa ii comunice in scris, cu nume si prenume pe o  foaie de hartie,  administratorului nemultumirile sale, isi arata calitatile de om al pesterii din epoca de piatra desenand peretii. In afara de asta, periodic (anual daca nu ma insel) se face cate o sedinta cu toti proprietarii. Dar sunt convins ca atunci cand va fi marea adunare individul o sa daca malc, asta in cazul in care se va indura sa-si miste curu pana acolo.
O sa fac un up-date in curand cu niste poze.
Comentează cu Facebook
Categorii: Diverse

Vlad Robert Lutic

Blogger, scriitor, jurnalist.

3 comentarii

LutykNo Gravatar · 22 martie 2010 la 4:33 PM

sa fie artisti la ei in casa si sa nu-mi mai zgarie mie retina cu prostia lor.

p · 22 martie 2010 la 12:23 PM

Artisti neimpliniti…

Numele prostilor pe toate gardurile - Lutyk · 20 aprilie 2021 la 5:13 PM

[…] mai mulţi. Unii sunt dotaţi cu spray-uri şi cică fac artă. Cică. Alţii n-au bani de spray şi zmângălesc şi ei cu ce apucă. Mai nou am văzut că a început să apară un mesaj pe zidurile din […]

Lasă un răspuns

Avatar placeholder

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Lutyk.ro is using WP-Gravatar