sursa: cdep.ro
Despre congresul PNL nu sunt multe de spus. În lipsa unui Vanghele care să se certe cu un Pandele, a unor vrăjitoare violete sau a unor surprize în privinţa câstigătorului întâlnirea liberalilor a fost plicticos de civilizată. După aproximativ un an de coabitare a simbolurilor Franţei medievale în conducerea partidului, Ludovic-ul a trecut în istorie, rămânân la putere doar Crin-ul. Legat de dorinţa lui Antonescu de a-şi impune oamenii în care are mai multă încredere în coducerea partidului s-a vorbit destul de mult în ultima vreme: că nu e democratic, că e un act de totalitarism etc.
Din punctul meu de vedere e normal ca un şef să vrea să îşi aducă proprii oameni în echipa de conducere, indiferent dacă vorbim de un partid, de o instituţie publică sau de o afacere privată. Probleme apar atunci când se coboară prea mult cu schimbările, când se ajunge până la femeia de serviciu sau până la portar. Dacă însă schimbările vor rămâne la acest nivel şi nu vor coborî până la nivel de filiale prin eventuale încercări de schimbări de şefi la acest nivel nu văd de ce ar fi nedemocratică alegerea conducerii pe liste.
Dar în acelaşi timp dacă la alegerile din 2012 Antonescu nu va câştiga minim 30% aşa cum a promis nu va avea absolut nici o scuză. Depinde doar de el cum îşi va organiza partidul, cum va şti să comunice în permanenţă alegătorilor proiectele liberale.
trada.ro%20
Categorii: Diverse

Vlad Robert M. Lutic

Blogger, scriitor, jurnalist.

1 comentariu

PNL vrea uninominal in doua tururi :D - Lutyk · 12 aprilie 2021 la 6:27 PM

[…] 2008, la o formulă de uninominal curat, în două tururi”, a precizat Antonescu, la finalul Delegaţiei Permanente a PNL, informează NewsInLiderul liberal a apreciat că adoptarea acestui sistem electoral va aduce […]

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Lutyk.ro is using WP-Gravatar