Autostrada Soarelui
La finalul anului trecut Berceanu ne ameninţa că in 2010 vor fi inauguraţi peste 100 km de autostradă în România. Acum, acelaşi tovarăş mai sus amintit ne anunţă că anul acest vom avea cel mult 30-40 de kilometri de autostradă. Cred că până la sfârşitul anului se va mai gândi puţin şi nu vom avea nici măcar 1 km finalizat. Şi mai cred că povestea se va repeta şi anul viitor. De ce? Păi e simplu. Anul trecut ministrul transporturilor era încă prins în febra promisiunilor electorale. Acum realizează că anul ăsta nu sunt alegeri. Şi nu vor fi nici la anul. Aşa că toate inaugurările de uliţe cu iz de autoband vor fi făcute în anul de graţie 2012 când vom fi chemaţi să dăm ortul votul de 2 ori. Şi să vezi atunci ce de inaugurări vom avea: Bucureşti- Ploieşti, Cernavodă-Constanţa, alte secţiuni din Autostrada Transilvania şi poate şi altele. Următoarele inaugurări in 2014 cu ocazia următoarelor alegeri. Poate ar fi o idee bună să mai fie făcute nişte pariuri cu Mircea Badea. Poate aşa ne mai alegem şi noi cu câte o potecă peste munţi şi văi.

pieseautoscan.ro

Vlad Robert M. Lutic

Blogger, scriitor, jurnalist.

3 comentarii

₤uticNo Gravatar · 9 martie 2010 la 1:48 PM

Nu ii cred. Consemnam doar scaderea numarului de km promis. Au facut cei 42 de km nu pentru pariul cu badea Mircea. Asta a fost o coincidenta. Au facut pentru campania electorala. Si la fel vor face si in 2012, 2014 etc. Poate ar fi o solutie sa afem alegeri in fiecare an. :))

cdmitroi · 9 martie 2010 la 1:43 PM

tu mai crezi ce zice Berceanu? Tu mai crezi ce zice Boc? Tu mai crezi ce zice Basescu?
te credeam om serios. Astia nu vor face NIMIC!!!
Totul numai pentru ei si mai au ca scop vinderea romaniei pe 2 lei.
Au fost ei in stare sa faca 42 de km numai pentru al vedea pe Badea cu pene pe cur??
Vom merge pe autostrazi numai in afara granitelor tarii.

Accesul pe autostradă - Lutyk · 2 aprilie 2021 la 3:55 PM

[…] urmă cu ceva vreme iniţiasem un sondaj privind accesul la autostradă (taxa sau vinieta) şi implicit modul de construire a acestora, iar acum am realizat că am uitat […]

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Lutyk.ro is using WP-Gravatar