1 Martie

Nu ma deranjeaza sa cumpar si sa ofer martisoare, din contra imi face placere. Dar doar pentru persoanele apropiate/dragi. Nu am inteles niciodata de ce ar trebui sa cumpar o caruta de martisoare/cadouri ca sa dau la toate colegele de 1 si 8 martie. Am luat martisoare pentru sotie, mama si soacra. Si la fel va fi si de 8 martie. In liceu eram 4 baieti si 30 de fete in clasa. Daca socotim cele mai ieftine martisoare 1-2 lei (la preturile de acum) rezulta o cheltuiala de 30-60 lei doar pentru martisoarele colegelor. Iar pentru un pusti de liceu, care n-are fite de copil de bani gata e o suma destul de mare. Si nici pentru “un om al muncii” nu e o suma de lepadat. In multe familii din tara asta acesti bani reprezinta banii de mancare pentru 1 saptamana sau chiar mai mult. Si colac peste pupaza dupa fix 1 saptamana mai vine si 8 martie. Alti bani, alta distractie. Si aici cheltuielile sunt ceva mai maricele. Si in conditiile astea ce faci? Dai si ultimul ban din buzunar ca sa nu te faci de ras la scoala sau serviciu?

Later Edit:
Stiati ca in Basarabia barbatii sunt cei care primesc martisoare de la femei conform traditiilor stravechi?

carturesti.ro%20
Facebook Comments
Etichete:

6 comentarii la „1 Martie”

  1. de ce esti ma chitros, da-le tuturor martisor, te vor tine minte. si mai ales ca e singura data din am cand poti sa faci avansuri fara sa dai de banuit:D
    oricum soacra e soacra:P

  2. last update: da am auzi acu ceva timp. prin urmare aplica si bucovinencele aceeasi strategie deocheata si chiar cumpara:D

  3. sa te vad pe tine ca dai martisoare la toate cele 3 miliarde (sau mai multe) de femei din lumea asta daca tot vrei sa di tuturor.

  4. nu-i adevarat cu Basarabia. La noi de 1 martie nu se intampla nimic, se ofera martisoare, dar nu se tine cont de sex. Cand am venit in Ro prima oara am ramas surprinsa ca fetele daruiau martisoare de 1 martie barbatilor (in zona Sucevei)

Ai ceva de comentat? Atunci, ce mai astepti?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.