Masaj sado-maso

În urmă cu câteva zile am avut treabă prin piața Romană. Era deja întuneric afară.  La coloane, niște fete împărțeau niște fluturași ce semănau cu niște semne de carte. Mi s-a părut puțin ciudat că le dădeau doar la bărbați dar nu am dat atenție. Am primit și eu unul, l-am bagat în buzunar și am mers mai departe să-mi văd de treabă. Și azi dau în buzunar de cartonașul respectiv, care era de fapt o reclamă la „cel mai mare salon de masaj erotic din România” după cum se laudă ei. Bine că al meu copil încă nu a ajuns la vârsta la care să cotrobăie prin buzunare după mărunțiș de înghețată căci altfel ar fi trebuit să stau să îi explic ce caută tanti în țâțele goale pe semnul de carte. 🙂 Oamenii sunt dotați. Au site, au pus pe fluturaș coordonatele GPS și acceptă chiar și plata cu cardul. Din reclamă reiese că au chiar și camere „sadomaso”. Ce nu înțeleg eu în legătură cu aceste camere: dacă pe masochist il masează cu biciul, cu ce fel de masaj il satisface pe sadic?
Oare fetele care împărțeau cartonașele erau chiar cele din salon? Oamenii ăștia nu se gândesc că hârtiile astea pot ajunge din greșeală pe mâna copiilor? A innebunit lupu’!
erotic24.ro
Facebook Comments
Etichete:

3 comentarii la „Masaj sado-maso”

  1. Naspa e cand cartonasele astea ajung pe mana sotiei! Sa vezi atunci masaj maso cu coada de matura sau tubul de aspirator.

  2. Si eu am gasit un cartonas in parbriz! Si vreo 2 luni l-am folsit exact ca semn de carte! Asta pana cand l-a prins fi-miu si l-a mototolit bine! Si atunci mi-am promis ca nu voi mai folosi asemenea semne de carte, ca deja al mic creste si va incepe sa priceapa ce se intampla cu lumea din jur! 😉

Ai ceva de comentat? Atunci, ce mai astepti?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.