În urmă cu câteva zile am avut treabă prin piața Romană. Era deja întuneric afară.  La coloane, niște fete împărțeau niște fluturași ce semănau cu niște semne de carte. Mi s-a părut puțin ciudat că le dădeau doar la bărbați dar nu am dat atenție. Am primit și eu unul, l-am bagat în buzunar și am mers mai departe să-mi văd de treabă. Și azi dau în buzunar de cartonașul respectiv, care era de fapt o reclamă la „cel mai mare salon de masaj erotic din România” după cum se laudă ei. Bine că al meu copil încă nu a ajuns la vârsta la care să cotrobăie prin buzunare după mărunțiș de înghețată căci altfel ar fi trebuit să stau să îi explic ce caută tanti în țâțele goale pe semnul de carte. 🙂 Oamenii sunt dotați. Au site, au pus pe fluturaș coordonatele GPS și acceptă chiar și plata cu cardul. Din reclamă reiese că au chiar și camere „sadomaso”. Ce nu înțeleg eu în legătură cu aceste camere: dacă pe masochist il masează cu biciul, cu ce fel de masaj il satisface pe sadic?
Oare fetele care împărțeau cartonașele erau chiar cele din salon? Oamenii ăștia nu se gândesc că hârtiile astea pot ajunge din greșeală pe mâna copiilor? A innebunit lupu’!
erotic24.ro
Categorii: Diverse

Vlad Robert M. Lutic

Blogger, scriitor, jurnalist.

4 comentarii

artistu · 25 februarie 2010 la 11:17 AM

Si eu am gasit un cartonas in parbriz! Si vreo 2 luni l-am folsit exact ca semn de carte! Asta pana cand l-a prins fi-miu si l-a mototolit bine! Si atunci mi-am promis ca nu voi mai folosi asemenea semne de carte, ca deja al mic creste si va incepe sa priceapa ce se intampla cu lumea din jur! 😉

Vlad LuticNo Gravatar · 24 februarie 2010 la 10:45 AM

:))
Depinde de sotie!

bogdanic · 24 februarie 2010 la 1:43 AM

Naspa e cand cartonasele astea ajung pe mana sotiei! Sa vezi atunci masaj maso cu coada de matura sau tubul de aspirator.

O noapte cu Eugen Lovinescu - Lutyk · 28 martie 2021 la 6:41 PM

[…] Cearșafurile căzute de pe pat sunt singurele martore ale nopții trecute. Pe corp am înca urmele muscăturilor tale, mă ard și nu mă lasă să te uit … În noaptea asta mă voi preface că dorm și te voi […]

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Lutyk.ro is using WP-Gravatar