Asa cum am mai spus nu sunt un fan al PSD dar daca tot fu congresu’ lu’ P(ile) S(pagi) D(aruri) hai sa fiu si eu parerist pe tema aista.
Dupa atatia ani in care Geoana a castigat alegerile dar a preferat sa stea in opozitie, daca ar fi ramas el in fruntea acestui partid cred ca in 2012 PSD-ul ar fi ajuns sub 20%.
Cu retragerea lui Iliescu, cred ca Mitrea poate fi numit razgandac sef. Acu’ ceva vreme spunea ca va candida doar daca nu candideaza Diaconescu, iar daca acesta din urma se baga in lupta pentru conducerea partidului il va sustine. Uite ca Diaconescu a candidat dar Mitrea s-a sucit si a candidat si el. A venit si ziua mult asteptata a congresului si Mitrea ce face? Se razgandeste iar. Se retrage. Dar si aici alta invarteala. Nu ii da voturile lui Diaconescu ci lui Ponta.
Diaconescu, o mare dezamagire. Imi era simpatic nenea asta de la PSD, dar fata de inmormantare pe care a avut-o cand si-a anuntat retragerea, spre deosebire de Mitrea si Mazare care au facut-o zambind, m-a facut sa cred ca o face silit. Iar povestea aparuta ulterior cu dosarul ajuns la Floriana Juncan mi-a confirmat aceasta parere. Apropo, Aceasta Floriana Juncan nu e tipa care in urma cu cativa ani era implicata intr-un scandal de spionaj undeva prin Austria?
Dupa Antonescu la PNL, a urmat Ponta la PSD. Pe aceasta linie a intineririi conducerilor de partid sa inteleg ca urmeaza Sever Voinescu la PD-L?
In alta ordine de idei aud ca Micky Spaga a plecat din PSD pentru a face un nou partid alaturi de fostul sef al mafiei personale a lui „Bombonel„. Oare cum se va numi aceasta formatiune: Partidul Dalmatienilor?
Si inca ceva! Pe langa circotecile cu Vanghele si Pandele si cu pirandele cu ifose de vrajitoare cred ca mizeria lasata in urma de niste domni (considerati) respectabili este graitoare pentru nivelul la care se afla societatea romaneasca.

Vlad Robert M. Lutic

Blogger, scriitor, jurnalist.

1 comentariu

Ofensiva PSD - Lutyk · 28 martie 2021 la 6:19 PM

[…] ultima vreme asist la o ofensiva puternica a PSD pe piata de publicitate. Si ma refer aici atat la panouri stradale cat si la reclamele online de la […]

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Lutyk.ro is using WP-Gravatar