Vineri m-a rugat taica-miu sa ma duc la agentia Atlassib de pe Duca (Gara de Nord) sa ii prelungesc asigurarea medicala. De obicei caut un loc unde sa pot parca masina in mod corespunzator. Adica nu sunt genul care sa lase masina oriunde si in orice conditii (in statii de autobus, pe treceri de pietoni etc.) doar sa fie cat mai aproape de locul de destinatie. S-a intamplat sa las masina si la 2 statii de tramvai de unde aveam treaba. Vineri insa, desi stiu zona, parca mi-a luat cineva mințile si am uitat ca acolo e statie de troleu si nici nu am vazut indicatorul cu statia. Am vazut liber, era chiar langa agentia unde aveam treaba, si am lasat masina chiar sub placuta. Dupa 20 de minute cand am iesit am crezut ca mor. Masina nu mai era acolo. Am intrat in magazinul de second-hand din fata  sa intreb daca stiu ceva si mi-au zis ca „adineauri au plecat cei cu platforma”. Mi-au dat un numar de telefon (0216676762) de la firma care face ridicarile plus 2 numere scurte de la politia rutiera cred.Am sunat mai intai la unul din numerele scurte (0219544) dar suna ocupat. Am sunat pe numarul de Telekom unde un domn m-a anuntat ca imi pot recupera masina de pe Aleea Matelotilor care este in spatele Garii Baneasa si trebuie sa am la mine: buletinul, permisul, talonul si 833 lei. A, sa nu uit: au program pana la 9 seara. La locul respectiv se poate ajunge in 2 feluri:
1. cu masina: venind inspre Casa Scanteii Presei Libere, inainte de fantana Miorita se face o straduta la dreapta pe care mergeti pana in capat.
2. Daca veniti cu autobuzul, coborati la fantana Miorita, o luati prin gara Baneasa, traversati liniile de cale ferata si faceti dreapta pe langa gard cam 50 m. pana ajungeti la ei.
Dupa ce va luati masina mai trebuie sa dati o fuga si pana la Udriste in 2 zile lucratoare pentru a se  intocmi procesul verbal de contraventie. Daca nu va duceti se intocmeste in lipsa si se trimite prin posta. Amenda e 240 lei sau 120 daca platiti in 48h. Si ramaneti si fara 3 puncte de penalizare. O caruta de bani.
Damn it. Damn me.
„Cine-o face ca mine, ca mine sa pateasca”

sursa foto: antena3.ro

Categorii: Diverse

Vlad Robert M. Lutic

Blogger, scriitor, jurnalist.

3 comentarii

₤uticNo Gravatar · 9 februarie 2010 la 2:39 PM

cred ca depinde de sector. Astea sunt tarifele in sectorul lui Chiliman. De! Doar e capitala capitalei, nu?

copiiiiubirii · 9 februarie 2010 la 2:08 PM

833 de lei?
E patit si un prieten la mine in zona si i-au luat vreo 400-500 de lei.
Numai ca el a facut poze in zona ca nu e indicator, marcaj, etc., a avut norocul ca aia de la politie au facut si procesul verbal gresit, i-a dat in judecata si si-a luat inapoi banii…

Din categoria ai parcat ca un bou: de lipit pe parbrize! - Lutyk · 28 martie 2021 la 3:53 PM

[…] vecini care parchează pe câte 2-3 locuri? Acum le puteţi acorda diplome pentru parcarea […]

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Lutyk.ro is using WP-Gravatar