Disclaimer: Compania MoneyBookers (Skrill) a fost înființată 2001 iar în 2007 a fost cumpărată de Investcorp. În septembrie 2011, Moneybookers a anunțat rebranduire serviciilort lor ca Skrill. Această schimbare a fost completă în 2013. Principalul inconvenient al noii platforme este că a uitat limba română. În momentul de față recomand PayPal.

A. Contul MoneyBookers


1. Iti faci 2 adrese de e-mail (preferabil la provideri diferiti. exemplu: as.ro / yahoo.com / hotmail.com)2. Te inscrii cu una din aceste adrese de e-mail la MoneyBookers.
COMPLETEAZA NUMAI CU INFORMATII REALE !
3. Vei primi intr-un e-mail un link pe care trebuie sa dai click ca sa-ti activezi contul.
4. Intra in contul tau de MoneyBookers si adauga-ti in profil si cea de-a doua adresa de e-mail (vei primi apoi un link pe care trebuie sa-l vizitezi la fel ca si pe primul)
5. Iti scanezi Buletinul/Cartea de Identitate si o factura de utilitati publice (cum ar fi Romtelecom). Factura nu trebuie sa fie neaparat pe numele tau; poate fi si pe numele parintilor.
6. Trimiti la service@moneybookers.com cele doua poze, iar in textul emailului scrii „Please verify my account adresa_cu_care_m-am_inregistrat@email.com” (sau orice alt ceva de genul acesta)
7. In maxim 2 zile vei primi un raspuns cum ca adresa ta a fost verificata.
8. In contul de MoneyBookers, trebuie sa-ti adaugi de asemenea simbolul contului bancar si adresa bancii (in cazul de fatza, la adresa trebuie sa treceti adresa Directiei Card a S.C. Banc Post S.A. <= adresa apare pe extrasul de cont pe care-l primiti)

B. Retragerea banilor

B. Retragerea banilor
1. Din contul tau de MoneyBookers soliciti „Withdraw Money”
2. Vei fi intrebat de data ta de nastere
3. Dupa ce introduci data de nastere si trimiti formularul de retragere a banilor, suma solicitata + 1.80 euro iti vor fi retrasi din cont
4. In 2 sau 3 zile lucratoare vei avea banii in contul tau bancar, transformati automat in RON
5. Iti poti lua banii de la orice bancomat din tara

OBSERVATII:

– NU UITATI parola contului de la MoneyBookers; aceasta trebuie de asemenea sa fie cat mai lunga. De exemplu, o parola buna ar fi: oParola22Mai#greU1933DEspart
– NU retrageti sume mai mici de 15 EUR decat in cazul in care aveti neaparata nevoie de bani (din cauza comisionului de 1.80 EUR). Recomandabil ar fi sa retrageti banii cand aveti mai mult de 36 EUR (astfel comisionul va fi sub 5%)
Pentru a va inscrie click pe urmatorul banner:

MoneyBookers

MoneyBookers


MoneyBookers - Skrill

MoneyBookers – Skrill

Later Edit: Acest procesator de plăți și-a schimbat denumirea în:

De la schimbare nu am mai folosit acest site și în consecință nu știu dacă cele prezentate mai sus sunt în continuare valabile.


Vlad Robert M. Lutic

Blogger, scriitor, jurnalist.

1 comentariu

Care sunt valorile noastre? - Lutyk · 16 aprilie 2021 la 6:45 PM

[…] ordinea, am sa va raspund printr-un exemplu foarte des invocat: sa spunem ca persoana A are pe primul loc banii si pe locul 2 cinstea si onoarea, pe cand persoana B are invers… pe primul loc cinstea si […]

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Lutyk.ro is using WP-Gravatar