Ieri a nins si s-a blocat circulatia. Si presa a facut mare caz din asta. Pe toate canalele numai despre asta se vorbeste. Si soferii nervosi: claxoneaza de parca le-a intrat in cur si la fiecare miscare face galagie. De parca rezolva ceva facand galagie. Sa revin la presa. Cand in SUA sau in occident ninge putin (mult mai putin decat a nins ieri in Bucuresti) si se blocheaza circulatia e doar o stire banala. Cand acelasi lucru se intampla in Romania si te uiti la stiri ai impresia ca a venit sfarsitul lumii. Oricat ar parea de ciudat pozele de mai jos nu sunt din Romania ci din Statele Unite ale Americii (sursa: http://weblogs.marylandweather.com).

Zăpadă

Si ma mai enerveaza cei care in mod normal nu merg la serviciu cu masina dar la primul strop de ploaie sau fulg de nea scot masina de la naftalina. Eu am facut exact pe dos si ieri si azi am lasat masina acasa.

anvelope-oferte.ro


Vlad Robert M. Lutic

Blogger, scriitor, jurnalist.

1 comentariu

A venit iarna - Lutyk · 26 martie 2021 la 6:06 PM

[…] vazut de multa vreme o astfel de ninsoare in Bucuresti. Vom avea niste sarbatori frumoase, cu multa zapada! Si pe cat de tare se enerveaza unii adulti pe atat de tare se bucura […]

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Lutyk.ro is using WP-Gravatar