Victorie!!! A cui? A democratiei! Nu ma intereseaza si nici nu conteaza cine a castigat alegerile! Insa faptul ca rezultatul este atat de strans in conditiile unei prezente destul de mari la urne demonstreaza scepticilor ca fiecare vot conteaza. Si in aceste conditii cred ca vom avea o prezenta din ce in ce mai ridicata la vot cu ocazia urmatoarelor alegeri.

Facebook Comments
Categorii: Diverse

Vlad Robert Lutic

Blogger, autor, jurnalist.

5 comentarii

bogdanic · 07/12/2009 la 1:37 PM

Victorie la handbal, nu?
Vezi ca se poate si fara a face votul obligatoriu? Ince, incet – constientizare. Educatie politica si sociala…

₤utic · 07/12/2009 la 1:42 PM

cred ca ne mai trebuie cateva alegeri in care scorul sa fie la fel de strans daca nu si mai si pentru a nu mai trebui se recurgem la votul obligatoriu. Este o victorie a dreptului la vot in sensul exercitarii lui. cei care il sustin pe TB si sa-u dus la vot chiar daca nu aveau chef se bucura pentru ca intr-adevar votul lor a contat iar cei ca il sustin pe MG si care din comoditate nu s-au dus la vot acum probabil ca se zgarie pe ochi.

bogdanic · 07/12/2009 la 3:32 PM

Anyway, trendul este crescator. Cine-si da pumni in gura o face pen'ca gura lui o cere. Chestia cu dusul la vot ca sa influentezi rezultatul e partial adevarata. Multi au fost scosi din casa cu bani, iar sumele au crescut cu cat se apropia mai mult ora inchiderii.

₤utic · 07/12/2009 la 4:25 PM

poate ca au fost scosi din casa cu bani dar de votat tot cu cine au vrut au votat. Ca nu are cum sa te controleze ce ai votat!

₤utic · 07/12/2009 la 4:26 PM

am auzit de cazuri care au luat bani si de colo si de colo pentru acelasi vot.

Ai ceva de comentat? Atunci, ce mai astepti?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Lutyk is using WP-Gravatar

%d blogeri au apreciat: