Vă anunţ că mi-am schimbat id-ul (semnătura) din Vlad în ₤utic. Deocamdată blogul rămâne la aceaşi adresă. Sper ca pe la începutul anului următor să trec şi eu pe un domeniu .ro unde să pot pune toate blogurile. Care sunt alea? Vă prezint mai jos câteva dintre ele:

Prin anii ’90 când mergeam sâmbătă de sâmbătă pe munte am tot strâns în diverse caiete si agende cântecele pe care le cântam sau pe care le auzeam pe la cabane sau prin trenuri. Anii au trecut …

Un blog cu şi despre băieţelul meu care pe 30 octombrie împlineşte 3 ani.

În decursul a mai bine de 40 de ani de când lucrează la Radio România Internaţional, Secţia Franceză, mama mea a tradus în franceză foarte multă literatură română. De altfel acum câţiva ani a publicat în Franţa o colecţie de traduceri de poezii româneşti care s-a tipărit în 2 ediţii. În data de 5 noiembrie 2008 a fost decorată cu Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Cavaler, Categoria F „Promovarea Culturii”. Găsiţi mai multă literatură tradusă aici.

Chiar dacă nu sunt scumpe domeniul şi găzduirea, în momentul de faţă sunt cu banii număraţi pâna la ultima centimă şi nu îmi permit o astfel de cheltuială (investiţie). De aceea trecerea pe un domeniu care să includă acest blog precum şi pe cele de mai sus se va face (sper) undeva prin ianuarie-februarie. Până atunci aştept propuneri, sugestii, oferte etc.


Vlad Robert M. Lutic

Blogger, scriitor, jurnalist.

2 comentarii

₤utic · 21 octombrie 2009 la 9:13 AM

Nu am o inclinatie aparte nici spre francofoni si nici spre anglofoni. De ce am ales simbolul lirei? Pentru ca lira sterlina este printre cele mai puternice valute din lume si pentru ca simbolul este litera L iar numele meu incepe cu aceasta litera.

bogdan¥c · 21 octombrie 2009 la 1:29 AM

Te stiam mai inclinat spre francofonie, dar e alegerea ta.

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Lutyk.ro is using WP-Gravatar