Pe aleea care îl deranja pe Cătălin se află şi un monument dedicat personajului:

Michael Jackson în Herăstrău
Şi după cum se poate vedea desenatorii de piste pentru biciclete care l-au supărat pe acelaşi Cătălin în acelaşi post au fost atât de impresionaţi de bucata de piatră încât au uitat să mai traseze pistele pe aleea aia:


Pe Edy însă nu l-a impresionat. Aş zice chiar că îl încurcă bolovanu’ dedicat lui Michael Jackson căci a început să lucreze la dărâmarea lui:

Dar cum timpul alocat plimbării prin parc a fost prea scurt din punctul lui de vedere nu a avut timp să-şi termine treaba.

Categorii: Diverse

Vlad Robert M. Lutic

Blogger, scriitor, jurnalist.

5 comentarii

LutykNo Gravatar · 29 septembrie 2009 la 10:31 AM

erau destule statui prin herastrau dar s-au gasit destui idioti sa le fure sau sa le vopseasca cu spray-uri. Sunt curios cat va rezista bolovanu asta pana va fi plin de grafiti

cdmitroiNo Gravatar · 28 septembrie 2009 la 11:46 PM

imi vine sa imi iau campii. mama lui de negrotei imputit, sa nu mai aud de el ca m-am saturat cati bani se castiga de pe urma unui mort. Statuie lui Eminescu, Minulescu, Arghezi, Goga, Calugareanu, Pittis etc nu ar face, da negroteiului bicolor i-au facut. Incultii!!

LutykNo Gravatar · 16 septembrie 2009 la 9:35 AM

Mulţam fain!
Câinii cred că sunt fericiţi! Au un WC public în plus

bogdanic · 15 septembrie 2009 la 7:11 PM

Sa creasca mare!
in alta ordine de idei, am vorbit io cu niste caini din parc. Nici pe ei nu ii impresioneaza piatra aia. Ba chiar ii ajuta in mod prozaic.

Nascuti in anii 60-89 | Elucubratii · 23 mai 2011 la 1:54 PM

[…] un motiv bun sa nu mergem la scoala. Noi am ascultat si Metallica, si Ace of Base, si DJ Bobo, si Michael Jackson , si Backstreet Boys si Take That, si inca nu auzisem de manele singurele melodii de joc fiind […]

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Lutyk.ro is using WP-Gravatar